Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Sorin Cârţu nu a ezitat să îl sune Eugen Neagoe după eşecul cu FCSB şi l-a atenţionat pe antrenor: ”Băi, 'Geană', gândeşte-te că ne-au dat două penalty-uri!”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 1 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21111586/1/cartu.jpg

Echipa bucureşteană FCSB a învins, duminică seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a şasea din play-off-ul Superligii.

Gazdele au controlat prima repriză, în care bucureştenii nu au avut şanse clare de gol. În minutul 14, Markovic a reluat balonul din plonjon, cu o lovitură de cap, iar Târnovanu a respins în bara transversală.

Cei care au deschis scorul au fost însă bucureştenii, în minutul 44, când Florinel Coman a executat un corner, Compagno s-a desprins de Raul Silva şi a înscris cu capul, la colţul scurt.

Repriza secundă s-a jucat la un alt nivel, cu un consum de energie mult mai mare. În minutul 80, Iulian Cristea a respins cu mâna din propriul careu, iar arbitrul Istvan Kovacs a consultat sistemul VAR şi a acordat penalty. 

A executat foarte slab Andrei Ivan, care a trimis pe lângă poartă în minutul 83. La faza următoare, Sorescu a majorat scorul la 2-0 din pasa lui Pantea şi a făcut 2-0 în minutul 84. Craiova a mai primit un penalty pentru un fault al lui Dawa la Raul Silva şi Elvir Koljic a transformat, reducând din diferenţă.

După meci, preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, l-a sunat pe Eugen Neagoe. Oficialul oltenilor a ţinut îi reamintească că Universitatea Craiova a beneficiat din partea arbitrului de două lovituri de la 11 metri, iar una dintre ele a fost irosită de Ivan. 

”Băi, 'Geană', gândeşte-te că ne-au dat două penalty-uri!”

”Este supărarea lui. Am vorbit cu el imediat după meci şi l-am auzit la declaraţii. Băi, Geană, gândeşte-te că ne-au dat două penalty-uri. Este amărăciune mare şi pe el.

Dacă vreţi să îmi dau cu părerea, sunt pe principiu că ar trebui să intre Roguljic titular, pentru că se schimbă jocul. Dar nu mai vreau să comentez, creez polemici. Nu intru în polemici cu Geană, dar se interpretează. Roguljic este jucător de ultima pasă, dar nu poţi să îl aştepţi 90 de minute.

Baiaram este într-o perioadă de revenire, are 20 de ani. Baiaram trebuie ajutat pentru că este un jucător de mare calitate şi vedem. O să luptăm până la final pentru cupele europene”, a declarat Sorin Cârţu pentru Fanatik.

FCSB este pe locul secund în clasament, cu 40 de puncte, la trei puncte de liderul Farul. Universitatea Craiova ocupă poziţia a patra, cu 35 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri