Ultima oră
Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie. Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie.
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”

Şortul lui Muhammad Ali de la meciul epic "Thrilla in Manila" ar putea fi vândut cu 6 milioane de dolari la licitaţie

Box Publicat de Daian Cutu pe 5 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/21549281/1/ali.jpg

Şortul purtat de Muhammad Ali în victoria sa epică "Thrilla in Manila" împotriva lui Joe Frazier s-ar putea vinde la licitaţie cu peste 6 milioane de dolari, săptămâna viitoare, relatează bbc.com.

Şortul emblematic din satin alb al lui Ali a fost scos la licitaţie joi de renumita casă de licitaţii Sotheby's, iar licitaţia a ajuns deja la 3,8 milioane de dolari.

Şortul, semnat de Ali, a fost vândut pentru 150.000 de dolari în 2012, dar este posibil ca acum să se ajungă la o sumă de 40 de ori mai mare.

Licitaţia are loc la filiala Sotheby's din New York până vineri, 12 aprilie.

"Thrilla in Manila", care a avut loc în octombrie 1975, este unul dintre meciurile de referinţă din istoria boxului.

Frazier, supranumit "Smokin' Joe", câştigase prima întâlnire dintre cei doi cu patru ani mai devreme, devenind primul om care l-a învins pe Ali când şi-a apărat cu succes titlul mondial la categoria grea prin decizie unanimă la New York.

Ali a câştigat o revanşă controversată, fără titlu, în 1974, deschizând calea pentru o luptă anul următor, când şi-a recâştigat coroana mondială învingându-l pe George Foreman într-un alt meci emblematic, "Rumble in the Jungle" din Zair (în prezent RD Congo).

Şi cea de-a treia întâlnire a fost, de asemenea, în favoarea lui Ali, după 14 runde epuizante.

Meciurile sunt considerate de mulţi drept cea mai mare trilogie din istoria boxului.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Box

Ultimele articole Toate articolele