Ultima oră
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”

Southampton i-a prelungit contractul managerului Ralph Hasenhüttl pentru încă 4 ani

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 2 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19379605/1/caca.jpg

Ralph Hasenhüttl (52 de ani) a fost confirmat ca manager al celor de la Southapton până în 2024. Anunţul a fost făcut pe contrul oficial de Twitter al clubului din Premier League.

Antrenorul austriac se află pe banca tehnică a echipei din decembrie 2018, fiind adus de la RB Leipzig, club la care a stat timp de 3 sezoane.

Pe lângă cele două formaţii, Ralph Hasenhüttl a mai pregătit pe: Unterhaching, Aalen şi Igolstadt.

În acest moment, Southampton ocupă locul al 14 în campionat, la 7 puncte distanţă de primul loc retrogradabil, care este ocupat de cei de la Bournemouth.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele