Ultima oră
VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu
Nigeria a anunţat numele noului selecţioner Nigeria a anunţat numele noului selecţioner
”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV

”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV
Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi” VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi”
VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun

Spaniolii au reacţionat după ce Istvan Kovacs a fost delegat la Barcelona - PSG

Champions League Publicat pe 14 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21558442/1/rapid-bucuresti-universitatea-craiova-superliga-superbet-29-10-2023.jpg

Brigada lui Istvan Kovacs va conduce meciul FC Barcelona - PSG, din returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Kovacs va fi ajutat de Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene.

Rezervă va fi Horaţiu Feşnic, iar în Camera VAR se vor afla nemţii Marco Fritz şi Bastian Dankert. În tur, FC Barcelona s-a impus, scor 3-2.

Presa din Spania a reacţionat după ce UEFA a anunţat că Istvan Kovacs va conducere de la centru partida tur cu PSG şi au evidenţiat că arbitrul român a ajuns la un nivel foarte înalt.

„Cunoaştem deja arbitrul care va fluiera marţea viitoare pentru meciul important cu PSG de pe Estadi Olímpic Lluís Companys. Prima finală a Ligii Campionilor pentru blaugrana, unde ajung cu un avantaj de 3-2 din prima manşă.

Meci care va fi fluierat de arbitrul internaţional român Istvan Kovacs . La 39 de ani, este unul dintre cei mai bine consideraţi din Europa şi se află în grupul UEFA ELITE.

Nu degeaba în sezonul trecut a fost al patrulea arbitru la finala Ligii Campionilor dintre Manchester City şi Inter Milano. Şi apoi a fost ales pentru semifinala Nations League vara trecută, unde Spania nu a jucat.

Va fi a doua oară când îi arbitrează pe blaugrana în Europa, dar prima dată în Liga Campionilor. Precedentul a fost în turul intermediar al Ligii Europa din sezonul 2021-2022, la 1-1 pe stadionul Camp Nou cu Napoli.

Va fi al treilea, însă, cu PSG (4-1 în acest sezon împotriva lui Newcastle în faza grupelor şi 5-0 cu Galatasaray în faza grupelor din Liga Campionilor în noiembrie 2019)”, au scris spaniolii de la Mundo Deportivo, după delegarea lui Istvan Kovacs la Barcelona - PSG.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri