Ultima oră
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului

Spaniolul Juan Pujalte a murit la doar 18 ani, într-un accident în timpul unui antrenament

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 29 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21508971/1/puj.jpg

Ciclismul spaniol este în doliu după decesul tânărului Juan Pujalte, de la echipa Valverde Team-Ricardo Fuentes, într-un accident rutier în timpul unui antrenament în regiunea Murcia din Spania, relatează RMC Sport.

Federaţia de ciclism din regiunea Murcia a anunţat joi că Juan Pujalte a murit într-un accident în timpul unui antrenament pe drumurile din această regiune din sud-estul Spaniei.

"Cu toată durerea din inimile noastre, trebuie să anunţăm moartea accidentală a lui Juan Pujalte Martinez, component al echipei de ciclism din Murcia. Familia ciclismului îţi va simţi lipsa. Odihneşte-te în pace", se arată în comunicat.

Deşi circumstanţele accidentului nu au fost clarificate, se ştie că sportivul a suferit leziuni la splină şi rinichi, precum şi un traumatism cranian şi hemoragie internă, potrivit Murcia Plaza. Tânărul ciclist a murit în urma rănilor suferite.

Născut la 22 aprilie 2005, Juan Pujalte concura pentru Valverde Team-Ricardo Fuentes, o echipă de dezvoltare cu sediul în Murcia şi antrenată de fosta legendă a ciclismului spaniol Alejandro Valverde.

Juan Pujalte s-a alăturat echipei la finalul sezonului trecut. Pe contul său oficial, echipa şi-a exprimat profunda tristeţe, amintindu-şi de "zâmbetul lui Juan".

"Suntem profund întristaţi să confirmăm decesul colegului nostru Juan Pujalte, membru al echipei Valverde Team-Ricardo Fuentes U23. Zâmbetul lui Juan, bucuria sa şi pasiunea sa pentru viaţă şi ciclism vor fi în inimile noastre în fiecare zi. Gândurile noastre sunt alături de familia, prietenii şi echipa sa. Odihneşte-te în pace, Juan".

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele