Ultima oră
Max Verstappen, zi perfectă la Miami. Succes în cursa de sprint şi pole position Max Verstappen, zi perfectă la Miami. Succes în cursa de sprint şi pole position
VIDEO | Sassuolo - Inter 1-0. Daniel Boloca a jucat în succesul contra campioanei Italiei VIDEO | Sassuolo - Inter 1-0. Daniel Boloca a jucat în succesul contra campioanei Italiei
Metz – Rennes 2-3. Final de sezon foarte greu pentru Ladislau Boloni Metz – Rennes 2-3. Final de sezon foarte greu pentru Ladislau Boloni
Swiatek a salvat trei mingi de meci şi a câştigat primul titlu la Madrid Open. Finală stelară cu Sabalenka Swiatek a salvat trei mingi de meci şi a câştigat primul titlu la Madrid Open. Finală stelară cu Sabalenka
VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland
A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV

Specialistul, verdict tranşant după golul controversat din Sepsi - Farul | EXCLUSIV

Emisiuni Publicat pe 19 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21497842/1/gol-farul-controversa.png

Partida Sepsi – Farul a fost câştigată de formaţia lui Gică Hagi în urma unui gol din minutul 87, validat cu VAR. A fost o lovitură liberă în urma căreia a şutat Grameni din careu, un fundaş de la Sepsi a respins înainte sau după ce balonul a trecut linia porţii, dar cei din camera de arbitraj video au validat reuşita.

Reluarea cu camera din poartă a arătat că nu este clar dacă a trecut balonul linia cu toată circumferinţa, dar Lucian Goian a tras concluzia că nu trebuia validat golul. Din punctul de vedere al fostului fundaş, acum specialist Prima Sport, reuşita nu trebuia trecută în contul Farului şi rezultatul trebuia să rămână 0-0.

Lucian Goian, de părere că reuşita lui Grameni din Sepsi - Farul nu trebuia validată 

Lucian Goian remarcă tot mai multe erori ale VAR-ului, de la offsideul nesacţionat în FC Botoşani – Universitatea Craiova, până la faultul lui Paul Papp din partida Petrolul – Poli Iaşi, în urma căruia nu s-a acordat cartonaş roşu direct.

Eu spun că nu a fost gol! Îmi aduc aminte un interviu hilar al unui fotbalist, acum 10 ani, era confuz. Spunea că a fost un gol frumos, dar nu ştia dacă a fost valabilă reuşita.

Eu zic că nu e gol, iar reluarea e foarte bună! Nu are cum să fi trecut balonul cu toată circumferinţa. Se vede cu camera din colţul plasei. Eu nu ştiu de ce a ridicat tuşierul fanionul pentru gol, trebuia să lase VAR-ul în cazul ăsta, dacă tot îl avem.

Tuşierul a fost lunetist într-o viaţă anterioară şi a jucat şi în Matrix, a făcut şi stop cadru. Cred că s-a pripit, trebuia să lase VAR-ul.

VAR-ul nu a intervenit la offsideul Botoşaniului cu Craiova, offside clar, nu a intervenit la cartonaş roşu pentru Papp, cu imagini clare, pot să mă gândesc la rea intenţie!”, a spus Lucian Goian în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Farul, 1-0 cu Sepsi 

Farul a învins luni, în deplasare, scor 1-0, formaţia Sepsi OSK, într-un meci din etapa a 26 a Superligii. Arbitrul Sebastian Colţescu a ajuns la 382 de meciuri conduse în prima ligă românească.

Sepsi a avut o primă ocazie în minutul 3, când Buzbuchi a respins şutul lui Marius Ştefănescu. Portarul oaspeţilor a intervenit şi în faţa lui Safranko, în minutul 13, iar elevii lui Hagi au replicat prin şutul pe lângă poartă al lui Ronaldo Deaconu, din minutul 29, şi prin lovitura de cap a lui Larie, din minutul 35. Gazdele au trimis mingea în poartă în minutul 51, prin Safranko, însă acesta se afla în poziţie de ofsaid şi golul a fost anulat.

Farul a luat trei puncte 

În minutul 85 Farul a marcat, prin Grameni, la o fază în care Andres Dumitrescu a scos mingea din poartă, iar arbitrajul VAR a acordat golul.

S-a încheiat 1-0 pentru oaspeţi şi Farul este pe locul 4 în clasament, cu 40 de puncte, în timp ce Sepsi a ajuns la a patra înfrângere consecutivă şi a rămas pe locul 9, cu 33 de puncte.

Cu meciul de la Sf. Gheorghe, Sebastian Colţescu a devenit arbitrul cu cele mai multe partide conduse în campionatul primei divizii din România, 382, depăşindu-l pe Alexandru Tudor.

  • SEPSI OSK: Niczuly (D. Moldovan 81) - Kecskes, Ninaj, D. Ciobotariu - Oroian , Kallaku (K. Varga 77), N. Păun, Fl. Ştefan (A. Dumitrescu 62) - C. Matei (Aganovic 77), M. Ştefănescu - Safranko (Rondon 82). ANTRENOR: Bernd Storck
  • FARUL: Buzbuchi - M. Popescu, Larie (D. Sîrbu 90+3), Kiki - Dussaut , D. Queiros (Nedelcu 54), Grameni, Cr. Ganea (K. Boli 54) - R. Deaconu (Vînă 72), Budescu (Rivaldinho 54) - L. Munteanu. ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Rezumatul partidei Farul - Sepsi 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele