Ultima oră
VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid
VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă
”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR ”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Burmaz egalează VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Burmaz egalează
E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”

E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”

Spectacol pe trasee imposibile! Campionatul Naţional de Off Road se vede pe Prima Sport

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 15 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21559717/2/off-road.png

Sighişoara a fost capitala cailor putere în weekendul recent încheiat. Şi asta pentru că aici s-a desfăşurat prima etapă din cadrul Campionatului Naţional de Off Road UXO. Motoare puternice, suspans, forta, indemanare si mai ales curaj au fost ingredientele cu care echipajele înscrise la start au făcut spectacol în pădurile din împrejurimi ţi mai ales la proba de trial.

  • Campionatul Naţional de Off Road se vede în curând pe canalele Prima Sport şi pe www.PrimaPlay.ro

Noua ediţie a Campionatului Naţional de Off Road UXO a debutat în centrul ţării, în zona Viilor de lângă Sighişoara. Peste 70 de echipaje s-au înscris la start în prima etapă din acest sezon, ceea ce înseamnă o participare record. Standard A, Standard B, Challenge, Open SSV, Open şi Extrem au fost cele 6 clase de concurs la care piloţii şi copiloţii şi-au putut demonstra abilităţile şi puterea maşinilor. Cele mai multe echipaje au fost cele de la Challenge, unde s-au înscris 21 de maşini de concurs.

Etapa de la Sighişoara este una deosebit de dificilă. Terenul arid, praful şi căldura nefirească pentru această perioadă a anului au fost principalii adversari pentru participanţi.

A fost o etapă încinsă, plină de obstacole pentru combatanţi şi foarte intensă din punctul de vedere al traseului care a pus la grea încercare rezistenţa vehiculelor de concurs. În jur de 90 de km a fost distanţa pe care mainile au trebuit să o parcurgă în fiecare zi de trophy prin pădurile din zonă, pline de mlaştini şi de soluri alunecoase. La final, o parte dintre favoriţii competiţiei au reuşit să confirme şi să debuteze cu dreptul în noul sezon.

Duminică, în ultima zi de competiţie a avut loc proba de trial, cea mai îndrăgită de către public. În faţa unei asistenţe numeroase, piloţii au făcut spectacol şi şi-au demonstrat măiestria, în vreme ce copiloţii şi-au arătat rapiditatea cu care au încheiat circuitul. Spectacolul cailor putere s-a încheiat cu festivitatea de premiere şi cu multe amintiri frumoase pentru toţi cei implicaţi. Întreaga comunitate off road se pregăteşte acum pentru următoarea etapă, cea de la Muscel 09-12  mai.

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele