Ultima oră
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo

Spectacolul veteranilor! Meciul Tyson vs. Jones s-a terminat la egalitate, după opt runde: "Poate o mai facem o dată, Roy!"

Box Publicat pe 29 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/19633520/1/a2.jpg


Meciul demonstrativ dintre Mike Tyson (54 de ani) şi Roy Jones Jr. (51 de ani) nu a avut un învingător. Confruntarea din Staples Center, Los Angeles, s-a terminat la egalitate, după nouă runde de spectacol oferite de cei doi veterani.
 
Dacă unul dintre arbitri a văzut o victorie clară a lui Tyson în cele opt runde, 80-76, un al doilea a considerat că meciul a fost egal (76-76), în timp ce al treilea a dat un verdict şi mai evident, doar că în favoarea lui Roy Jones (79-73). Asta a făcut ca mult mediatizata încleştare să se termine la egalitate!
 
9 era cota oferită de casele de pariuri pentru un meci egal între Tyson şi Roy Jones
 
"Cred că am câştigat meciul, dar sunt mulţumit şi cu egalul. De ce-l întrebaţi numai pe el cum se simte, de mine nu vă pasă? Poate o mai facem o dată, Roy!", a spus Tyson, la final, în timp ce adversarul său a transmis că e foarte mulţumit de decizia arbitrilor.
 
Pentru evenimentul din Las Vegas, Tyson va încasa zece milioane de dolari, în timp ce Roy Jones se alege cu doar un milion.
mail-share icon Email
viewscnt

Box

Ultimele articole Toate articolele