Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

”Sper să urmeze şi primul meci la echipa de club”. Horaţiu Moldovan a fost în sfârşit titular pe stadionul lui Atletico Madrid

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 27 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21537235/1/moldovan.jpg

Echipa naţională a României a pierdut, scor 3-2, în faţa Columbiei, într-un meci amical disputat la Madrid.

A fost un meci special pentru Horaţiu Moldovan, care a bifat primul meci pe stadionul echipei sale, Atletico Madrid. Portarul ”tricolor” consideră că echipa s-a ridicat la nivelul starurilor sud-americane.

”M-am simţit bine, ştim cu toţii, e un stadion extraordinar. Sper să urmeze şi primul meci la echipa de club, am nevoie de minute. Merg şi muncesc cât de mult pot şi să-mi aştept şansa.

Cred că a fost o partidă foarte bună, cu un adversar foarte puternic. I-au băut pe Spania acum trei zile, Spania una dintre cele mai bune naţionale din lume. Au jucători de calitate, ai văzut că atunci când pun piciorul pe minge…sunt sud-americani, au calitate foarte bună, mai ales James şi Diaz. Ne-am ridicat la nivelul aşteptărilor, am început puţin timoraţi, s-a făcut 2-0, dar după am făcut o partidă destul de bună.

N-avea rost să jucăm cu alte naţionale şi să câştigăm cu 5-0, nu ne ajuta cu nimic. Trebuie să jucăm cu adversari puternici, la EURO nu ne aşteaptă nimeni, vom întâlni adversari puternici şi se joacă pe puncte”
, a fost reacţia lui Moldovan, pentru Antena Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri