Ultima oră
Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului” Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului”
David Popovici, încă o medalie de aur la naţionalele de înot în bazin de 50 de metri David Popovici, încă o medalie de aur la naţionalele de înot în bazin de 50 de metri
Viitorul lui Valentin Mihăilă a fost decis! Unde va juca inernaţionalul român în sezonul viitor Viitorul lui Valentin Mihăilă a fost decis! Unde va juca inernaţionalul român în sezonul viitor
”Şi eu am fost copil de mingi”. În prag de titlu, Ştefan Târnovanu a avut o reacţie emoţionantă ”Şi eu am fost copil de mingi”. În prag de titlu, Ştefan Târnovanu a avut o reacţie emoţionantă
Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca” Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca”
Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor

Speranţe pentru Becali. Prima reacţie a Farului despre transferul lui Jefte: "Nu e o sumă ameţitoare!"

FCSB Publicat pe 24 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20716796/1/jefte.jpg


Ciprian Marica, acţionar la Farul Constanţa, alimentează speranţele lui Gigi Becali legate de un potenţial transfer al lui Jefte Betancor (28 de ani) la FCSB. Dacă finanţatorul vicecampioanei se teme de eventualul preţ cerut de Gică Hagi, fostul atacant transmite că echipa de la Malul Mării e dispusă să renunţe la golgheterul său fără să ceară o sumă exorbitantă.
 
Conştienţi de faptul că Farul nu are bugetul necesar pentru a se bate de la egal la egal cu FCSB, CFR şi Universitatea Craiova, Hagi şi Popescu văd în vânzarea lui Jefte la FCSB o oportunitatea pentru a face un pas financiar în faţă. Iar Gigi Becali primeşte, astfel, o veste bună:
 
"Mă îndoiesc că pentru Gigi Becali e o sumă ameţitoare. Ştim potenţialul dânsului şi clar că nu facem preţul în funcţie de cine îl cere. Betancor este un jucător care a demonstrat la Farul şi nu numai. Mie mi-a plăcut de el şi la Voluntari, era în spatele curţii domnului Becali şi nu l-a văzut.
 
Un jucător foarte important pentru noi, este cam cel mai căutat jucător pe care îl are Farul. Suntem un club destul de mic, încă nu avem forţa necesară pentru a ţine un jucător, aşa că, dacă oferta domnului Becali va fi interesată, o vom lua în calcul", a declarat Marica, marţi dimineaţă, la Pro Arena.
 
Omul de gol al constănţenilor a reuşit 16 goluri şi două pase decisive în cele 36 de meciuri jucate în această stagiune, iar evoluţiile bune l-au făcut pe Gigi Becali să-l considere singurul vârf din Casa Liga 1 capabil să se integreze în angrenajul FCSB-ului:
 
"Singurul care s-ar potrivi pe jocul nostru ar fi Jefte Betancor, dar Gică cere milioane de euro pe el. Eu nu mă uit decât la echipele mari, CFR Cluj, Craiova.... Dacă îl vedeam, îl luam cu siguranţă”, a spus omul de afaceri din Pipera.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele