Ultima oră
Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta” Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta”
Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri” Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri”
Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie
Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă
România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European
Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi” Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi”

Stade de Reims - PSG 0-2. Icardi face „dubla” şi aduce o victorie lejeră Parisului

Ligue 1 Publicat pe 27 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19494672/1/mbappe.jpg

PSG s-a impus pe terenul penultimei clasate, Stade de Reims, scor 1-0, într-un meci din etapa a cincea din Ligue 1. În direct pe Look Sport 2, campionii Franţei au lovit rapid, încă din minutul 9, când „TGV-ul de Paris”, Mbappe, i-a pasat lui Icardi, iar argentinianul a marcat din interiorul careului.

Şi tot cei doi s-au aflat în rolurile principale şi la golul doi. Mbappe a centrat perfect în faţa porţii, iar Icardi a avut de îndeplinit o simplă formalitate pentru 2-0. Reuşita sud-americanului din minutul 63 a închis tabela.

După acest succes, PSG face 9 puncte şi urcă pe poziţia a şaptea, în timp ce Stade de Reims rămâne cu un singur punct şi e abia pe locul 19, penultimul în clasamentul Ligue 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele