Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Stadionul istoric din Superligă va fi demolat! 100 de milioane de euro pentru noua arenă

Superliga Publicat pe 10 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21051492/1/facebook-fc-arges.jpg

Stadionul ”Nicolae Dobrin” urmează să fie demolat pentru a face loc noii arene din Piteşti, a anunţat primarul Cristian Gentea în social media, potrivit FC Argeş.

În toamna anului 1972, formaţia ”alb-violetă” o învingea pe arena respectivă cu 2-1 pe Real Madrid. Viitorul stadion va avea o capacitate de 15.200 de locuri şi va costa aproximativ 100 de milioane de euro.

”Guvernul României a aprobat în şedinţa de joi, 9 martie 2023, ‘desfiinţarea imobilului Complex Sportiv ”Nicolae Dobrin” din strada Nicolae Dobrin nr.10, municipiul Piteşti, în vederea realizării pe acelaşi amplasament a obiectivului de investiţii ”Construire Stadion ”Nicolae Dobrin” din strada Nicolae Dobrin nr.10, municipiul Piteşti’!

Procedurile de demolare şi, ulterior, de construire a noii arene fotbalistice vor începe după apariţia Hotărârii de Guvern în Monitorul Oficial!”, a notat Gentea pe Facebook.

Stadionul actual, numit iniţial ”1 Mai”, apoi ”Municipal” şi din 2002 ”Nicolae Dobrin”, a fost construit în 1964.

Viitoarea arenă va purta, de asemenea, numele lui Nicolae Dobrin şi va fi construit cu sprijinul Ministerul Dezvoltării şi Lucrărilor Publice.

Sursa foto: Facebook (FC Argeş)

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele