Ultima oră
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă

Stadionul Steaua ar putea fi inaugurat cu un meci de rugby! Fanii 'roş-albaştrilor' sunt furioşi: "Ar fi cea mai proastă mişcare"

Fotbal Internațional Publicat de Andrei Ionascu pe 28 apr 2021
mail-share icon Email

Fanii Stelei au luat foc după anunţul potrivit căruia noul stadion din Ghencea ar putea fi inaugurat cu un meci de rugby. Asociaţia Steliştilor 1947 a publicat un comunicat în care precizează că noua arenă nu poate fi inaugurată decât cu un meci al echipei CSA Steaua.

Potrivit Prosport, Federaţia Română de Rugby intenţionează să organizeze pe stadionul Steaua toate cele trei partide pe care „Stejarii” le vor disputa în luna iulie. Este vorba despre duelul cu câştigătoarea dintre Belgia şi Olanda, din Rugby Europe Championship, precum şi amicalele cu Scoţia (cel mai important test din ultimul deceniu) şi Japonia.

Federaţia condusă de către Alin Petrache vizează stadionul Steaua datorită capacităţii sale superioare faţă de cea a stadionului „Arcul de Triumf”. În iulie, se estimează că 25% din capacitatea stadionului va fi deschisă fanilor, aşadar peste 9.000 de persoane ar putea asista la meciurile „Stejarilor” în Ghencea.

Noul stadion Steaua este în administrarea CSA, are o capacitate de 31.000 de locuri şi a costat 94 de milioane de euro.

"Ar fi cea mai proastă mişcare pe care clubul Steaua ar putea să o facă, stadionul trebuie inaugurat cu un meci de fotbal şi, mai ales, de către clubul CSA Steaua Bucureşti!

STEAUA este numele care trebuie să apară pe tabela de marcaj, pe bilet sau transmisiune, nu doar pe scaune şi pe toate marcajele din jurul stadionului.

În altă ordine de idei, este un eveniment bun, prin aducerea naţionalei şi promovarea rugbyului, dar nu ca meci de inaugurare. Să sperăm că este doar o glumă şi nu intenţia clubului, sau poate că cineva îşi doreşte să ne submineze imaginea.

Inaugurarea Stadionului Steaua, cel supranumit Templul Fotbalului Românesc, construit acolo unde echipa de fotbal a Stelei a obţinut numeroase performanţe, se va face cu echipa de fotbal a Stelei. Firesc, nu? Aparent, nu pentru toţi, care ba cred că stadionul li se cuvine, că doar e făcut din banii lor, ba văd orice altă echipă la inaugurare în afara Stelei.

Iar ea se va face atunci când suporterii se vor întoarce pe stadioane, după 1 iunie, cum afirmă Ministrul Sportului, Eduard Novak, atunci când toate competiţiile interne se vor fi încheiat. E bine şi aşa.

Şi, cum cei din presă presupun că în iulie suporterii vor putea asista în număr mare la evenimente, căci ăsta ar fi unul dintre motivele pentru care meciul amical de rugby România - Scoţia s-ar juca în Ghencea, de ce nu s-ar face inaugurarea stadionului în iulie? Ce mai aşteptăm?

Bineînţeles, inaugurare între echipa de fotbal a Stelei, fie ea cea actuală sau formată din legende, şi o altă echipă. Sper că s-a înţeles asta deja", este comunicatul AS47.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20145771/2/mesaj-as47.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri