Ultima oră
I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO

I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO
Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România” Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România”
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Stadiul negocierilor dintre Petrolul şi ”echipa” lui Marian Copilu. UPDATE: Fostul conducător al CFR-ului s-ar fi înţeles cu ploieştenii

Petrolul Ploiești Publicat pe 21 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21051037/1/petrolul-2023-antrenament.jpg

Petrolul o duce rău din punct de vedere financiar şi are nevoie neapărată de oameni care să aducă bani în club, să scape de datoriile pe care le-a acumulat până acum, de 2 milioane de euro se pare. Astfel, una dintre persoanele interesate să vină la Petrolul este Marian Copilu, nimeni altul decât fostul conducător de la CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

UPDATE: Deşi nu a venit confirmarea oficială deocamdată, conform GSP, Marian Copilu a semnat deja cu Petrolul şi va fi conducătorul clubului din SupeLiga României, urmând să fie şi acţionar. Astfel, el va face parte din Consiliul Director de acum şi va avea un cuvânt important de spus la clubul din Ploieşti.


Informţiile iniţiale 

Marian Copilu îşi doreşte să vină la Petrolul cu câţiva investitori, iar în acest sens chiar a fost comandat un audit. ”Situaţia trebuie să fie clară. Firma cu care vrea Copilu să sosească la Ploieşti, cu avocaţi cu tot, a cerut să vadă care este situaţia reală a datoriilor.

Normal. S-au pus toate actele la dispoziţie pentru audit”, a spus un oficial din cadrul clubului, conform GSP, iar datoriile ar fi de aproximativ 2 milioane de euro.

În funcţie de audit, de rezultatele lui, Marian Copilu şi oamenii care mai sunt implicaţi vor decide dacă vor veni la formaţia din SuperLiga României.

Petrolul, achiziţie în plin sezon! L-a transferat pe Ricardo Grigore

Petrolul Ploieşti a anunţat, joi, că a ajuns la un acord cu fundaşul central Ricardo Grigore, acesta urmând să evolueze pentru echipa prahoveană în meciurile rămase de disputat din sezonul 2022-2023.

În vârstă de 23 de ani, Grigore a jucat în prima parte a campionatului pentru FC U Craiova 1948 (10 prezenţe în Superliga, 3 în Cupa României), acolo unde fusese împrumutat de la Dinamo Bucureşti.

Fost component al reprezentativei „U21”, cu care a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo (2021) şi la turneul final al Campionatului European din 2019, noul jucător al „lupilor” are 100 de prezenţe şi 5 goluri marcate pe prima scenă a fotbalului românesc.

Oficial: clubul nostru a ajuns la un acord cu fundaşul central Ricardo Grigore, acesta urmând să evolueze pentru FC Petrolul Ploieşti în meciurile rămase de disputat din sezonul 2022-2023. În vârstă de 23 de ani, Grigore a jucat în prima parte a campionatului pentru FC U Craiova 1948 (10 prezenţe în Superliga, 3 în Cupa României), acolo unde fusese împrumutat de la Dinamo Bucureşti.

Fost component al reprezentativei „U21”, cu care a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo (2021) şi la turneul final al Campionatului European din 2019, noul echipier al „lupilor” are 100 de prezenţe şi 5 goluri marcate pe prima scenă a fotbalului românesc.

Bun venit, Ricardo Grigore!”, a anunţat Petrolul.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri