Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

Stanciu nu se bucură pe deplin de eurogolul marcat lui Rangers. ”Aş fi preferat ca meciul să se termine 0-0, decât 1-1. Calificarea este deschis”

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 11 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20060118/1/sta.jpg

Nicuşor Stanciu pare cel mai în formă fotbalist român. Mijlocaşul a marcat un super gol contra celor de la Rangers, în optimile de finală ale Europa League.

Stanciu a prins un şut de senzaţie de la marginea careului, ce l-a lăsat fără replică pe portarul scoţienilor, la care Ianis Hagi este titular. Partida s-a terminat la egalitate, 1-1, după ce scoţienii au egalat, datorită unui assist dat de Ianis Hagi.

Fotbalistul Slavei a declarat că s-ar fi bucurat ca partida să se fi încheiat 0-0, deoarece adversarii pleacă în retur cu avantajul golului înscris în deplasare.

"Am început foarte bine. Cred că în principal prima repriză a fost foarte bună, am jucat foarte bine. Poate ar fi trebuit să marcăm şi al doilea gol. În final, aşa cum spun tot timpul, aş fi preferat ca meciul să se termine 0-0, decât 1-1. Calificarea este deschisă, aşa că trebuie să mergem la Glasgow şi să marcăm dacă vrem să ne calificăm.

Acest meci este mai dificil decât cel cu Leicester, pentru că atunci toată lumea spunea că vom pierde şi am fost mult mai concentraţi decât astăzi. Trebuie să ne păstrăm concentrarea din meciul cu Leicester şi cu siguranţă vom avea şanse să ne calificăm la Glasgow. Nu este nimic decis încă. Aş putea spune că ei au acum poate 5-10% şanse mai mari decât noi, pentru că au marcat un gol în deplasare, dar şansele se pot schimba imediat. Dacă marcăm acolo, totul revine la normal"
, a spus Nicolae Stanciu, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele