Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

Start de sezon sub semnul echilibrului în MotoGP. Urmează cursa de la Jerez, în direct pe Prima Sport

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 28 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21105524/1/motogp.jpg

Startul de sezon în MotoGP este sub semnul incertitudinilor şi al deznodămintelor surprinzătoare. Urmează o etapă clasică, pe traseul de la Jerez, în acest weekend. Toată acţiunea se vede pe Prima Sport.

Marco Bezzecchi conduce neaşteptat la general, cu 11 puncte avans în faţa campionului en-titre Francesco Bagnaia. Aceştia se vor duela pe tărâm iberic în cursa de sprint, sâmbătă, de la ora 16:00, în direct pe Prima Sport 1.

Cursele de la Jerez se văd duminică, de la ora 13:00, în direct pe Prima Sport 1.

Deznodământ surprinzător în Texas

Marele Premiu de la Austin (SUA) a fost câştigat de Alex Rins. Ibericul s-a impus în direct pe Prima Sport 2, la ghidonul unui model LCR Honda.

Cursa părea că va fi un galop de sănătate pentru Francesco Bagnaia. Campionul en-titre a căzut însă şi a fost nevoit să abandoneze. De altfel, căzăturile au fost cuvântul de ordine pentru competiţia texană, doar 13 piloţi reuşind să treacă linia de sosire.

Locul al doilea a fost adjudecat de tânărul italian Luca Marini. În timp ce podiumul a fost completat de Fabio Quartararo, care a avut o tresărire de orgoliu, după un start de sezon sub aşteptări. Lider la general este Marco Bezzecchi, care duminică a fost pe 6.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele