adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

Starul din Premier League poate fi anchetat de poliţie dintr-un motiv dezgustător

Premier League Publicat pe 8 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21048265/1/profimedia-0750687498.jpg

Fotbalistul echipei Manchester City, Kyle Walker, riscă să fie anchetat de poliţie după ce a fost văzut arătându-şi organele genitale într-un bar, în weekendul trecut, informează The Sun.

Walker, în vârstă de 32 de ani, care este căsătorit, se afla într-un bar cu prietenii, duminică, după ce echipa sa a obţinut sâmbătă o victorie, în momentul în care şi-a dat jos pantalonii în faţa a două femei.

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Dacă imaginile vor ajunge la poliţie, în cazul fotbalistului ar putea exista urmări.

Legea britanică prevede că o persoană comite expunere indecentă dacă îşi expune intenţionat organele genitale, cu intenţia ca acestea să fie văzute de cineva.

Kyle Walker a jucat sâmbătă în meciul Manchester City – Newcastle, scor 2-0, din Premier League.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele