Ultima oră
VIDEO | Almeria - Atletico Madrid 2-2! "Dubla" lui Romero le aduce gazdelor un punct nesperat VIDEO | Almeria - Atletico Madrid 2-2! "Dubla" lui Romero le aduce gazdelor un punct nesperat
VIDEO | Arsenal - Newcastle 4-1. ”Tunarii” au jumulit ”coţofenele” VIDEO | Arsenal - Newcastle 4-1. ”Tunarii” au jumulit ”coţofenele”
”Nu sunt obişnuiţi cu aerul ăsta de sus”. Daniel Pancu nu a avut cuvinte pozitive pentru Rapid ”Nu sunt obişnuiţi cu aerul ăsta de sus”. Daniel Pancu nu a avut cuvinte pozitive pentru Rapid
EXCLUSIV | Ce ar fi făcut Franco Baresi dacă era în locul lui Săpunaru? Florin Răducioiu a dat verdictul EXCLUSIV | Ce ar fi făcut Franco Baresi dacă era în locul lui Săpunaru? Florin Răducioiu a dat verdictul
VIDEO | ”Fericirea e de scurtă durată”. Leo Grozavu nu savurează pe deplin succesul contra celei mai în formă echipă din Superliga VIDEO | ”Fericirea e de scurtă durată”. Leo Grozavu nu savurează pe deplin succesul contra celei mai în formă echipă din Superliga
VIDEO | Bergodi consideră că elevii săi s-au relaxat prematur. ”Prea multe laude şi felicitări” VIDEO | Bergodi consideră că elevii săi s-au relaxat prematur. ”Prea multe laude şi felicitări”

Steaua are un nou antrenor! Anunţ oficial: ”Mi-am dorit să mă întorc în România!”

Handbal Publicat pe 26 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21136582/1/10858442-848830465159000-2406403782051998931-n.jpg

Handbal masculin: Francezul Stephane Plantin, noul antrenor al Stelei

Francezul Stephane Plantin, campion mondial în 2001, ca jucător, Plantin îi ia locul lui Ovidiu Mihăilă pe banca echipei Steaua la handbal masculin. 

Stephane Plantin are 51 de ani şi o carieră foarte importantă în spate. Ca jucător, între 1997 şi 2003 a îmbrăcat de 76 de ori tricoul naţionalei Franţei, devenind campion mondial în 2001.

Stângaci, extremă dreapta, a câştigat Cupa Franţei cu Toulouse în 1998, an în care a fost ales şi cel mai bun pe postul său în campionatul din Hexagon.

Ca antrenor, a pregătit Nancy, Minaur Baia Mare şi Toulon, ultima formaţie în campionatul feminin.

”Sunt foarte fericit să încep un proiect nou cu Steaua. Mi-am dorit, sincer, să mă întorc în România”, a declarat Plantin.

”Steaua este un club de legendă cu o poveste frumoasă în spate, aş vrea să-mi asociez numele cu această poveste pentru a scrie o pagină frumoasă. Pentru asta e nevoie de rezultate concrete şi de un proiect atractiv. Trebuie să existe o concordanţă între istoria clubului, calitatea jocului produs şi obiectivele realiste pe care o să le avem, bazate pe calitatea jucătorilor noştri”, a subliniat Plantin.

Îi place campionatul din România pentru că ”este de un nivel bun, cu un lot de jucători destul de variat. Este uneori prea dur, dar calitatea lui este incontestabilă”, consideră noul antrenor al Stelei.

Vizavi de lotul de jucători, Stephane Plantin spune că, în mare parte, este conturat, dar că mai vrea întăriri. ”Am lucrat cu stafful la aducerea a două-trei elemente suplimentare. Sperăm să facem noi anunţuri de jucători, în curând”, a spus Plantin.

Steaua a terminat pe locul 4 sezonul trecut în Liga Zimbrilor şi va juca în viitoarea ediţie a Challenge Cup. Stephane Plantin va avea un colectiv tehnic exclusiv român cu Ionuţ Georgescu, fostă extremă dreapta, ca şi el, care va îndeplini rolul de secund, şi cu Ionuţ Ciobanu antrenor de portari. Marius Tudor va fi preparatorul fizic.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele