Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Steaua Bucureşti, victorie cu FTC Budapesta, în turul II al European League la handbal masculin

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 27 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20871811/1/steaua-bucuresti-ferencvaros-tc-budapesta-ehf-european-league-27-09-2022.jpg

Echipa de handbal masculin Steaua Bucureşti a învins marţi, pe teren propriu, formaţia FTC Budapesta, scor 33-31 (17-14), în prima manşă din turul II al European League.

Principalii marcatori pentru Steaua au fost Milosevic 7 goluri, Şandru 7, iar de la FTC s-a remarcat Bujdoso 10 reuşite.

Lovitura de începere a partidei a fost dată de Cătălin Chirilă, campion european şi mondial la canoe.

Manşa retur va avea loc în 4 octombrie, în deplasare, iar câştigătoarea din dubla manşă se va califica în faza următoare a European League.

În primul tur al competiţiei, FTC Budapesta a eliminat pe Minaur Baia Mare. Alte două echipe româneşti, Potaissa Turda şi CSM Constanţa, au ratat calificarea în turul secund.

Steaua Bucureşti a fost repartizată direct în această fază.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele