Ultima oră
Thalisson Kelven a plecat de la ”U” Cluj! Echipa la care va evolua brazilianul Thalisson Kelven a plecat de la ”U” Cluj! Echipa la care va evolua brazilianul
Trofeul Sinaia: Dominic Marcu concurează acasă cu Tesla Trofeul Sinaia: Dominic Marcu concurează acasă cu Tesla
Luka Modric a semnat Luka Modric a semnat
OFICIAL | Transfer interesant bifat de Dinamo OFICIAL | Transfer interesant bifat de Dinamo
Grecul Stefanos Tsitsipas şi norvegianul Casper Ruud vor face parte din echipa Europei pentru Laver Cup Grecul Stefanos Tsitsipas şi norvegianul Casper Ruud vor face parte din echipa Europei pentru Laver Cup
Ar fi incredibil! Pep Guardiola, dorit de finalista EURO 2024 Ar fi incredibil! Pep Guardiola, dorit de finalista EURO 2024

Steaua, replică acidă către Dinamo! Săgeţi şi către FCSB: ”O înşiruire de consoane”

FCSB Publicat pe 16 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21387304/1/nizoyxnoptrlyjq0zju0nziwzddingflmtvkzdqzymjimwfhmzi2-thumb.jpg

Steaua a taxat prin intermediul reţelelor sociale faptul că Dinamo a catalogat-o pe FCSB marea sa rivală. Formaţia militară a spus despre ”câinii roşii” că se numără printre cele 3 echipe care poartă numele Dinamo.

Nici FCSB nu a scăpat de săgeţile venite din direcţia Clubului Sportiv al Armatei. Steaua a amintit de victoriile în justiţie în faţa grupării patronate de Gigi Becali, pe care a ironizat-o pentru numele pe care îl poartă, ”o înşiruire de patru consoane”.   

Comunicatul emis de Steaua Bucureşti

Steaua este Steaua. Nu ne-am numit şi nu vom purta niciodată alt nume, cu atât mai puţin o înşiruire de consoane. Noi, Clubul Sportiv al Armatei Steaua, suntem Steaua, justiţia a decis că nu am cedat niciodată patrimoniul nostru, mai exact marca, numele sau palmaresul.

Evoluăm pe stadionul Steaua, din bulevardul Ghencea, iar pe echipamentele sportivilor noştri sunt imprimate siglele istorice ale Stelei. 

Întrebările, tot mai frecvente, de tipul 'Cine este adevărata Steaua?' nu îşi au rostul. Steaua suntem noi, iar când o spun Marius Lăcătuş, Tudorel Stoica, Gabi Balint, Victor Piţurcă, Anghel Iordănescu şi mulţi alţii, credem că nu mai este nimic de adăugat.

Am făcut aceste precizări pentru a clarifica o statistică postată pe contul de Facebook al unuia dintre cele trei cluburi care poartă numele Dinamo, mai exact S.C. Dinamo 1948 S.A”, se arată în comunicatul Stelei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele