Ultima oră
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo

Stefan Purtic, Seniko Doua şi Cosmin Achim vor fi jucătorii echipei Petrolul! Detaliile oferite de ploieşteni

Petrolul Ploiești Publicat pe 13 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/20981244/1/petrolul-2023.jpg

Mijlocaşul sârb Stefan Purtic, fundaşul dreapta ivorian Seniko Romeo Doua şi fundaşul central Cosmin Achim urmează să devină jucătorii echipei Petrolul. Clubul prahovean a anunţat, vineri, că speră ca formalităţile legate de legitimarea celor trei să fie finalizate pe parcursul săptămânii viitoare, până la ora primului joc oficial din 2023.

Stefan Purtic (24 ani, 1.88 m) vine din prima ligă a Serbiei, acolo unde a evoluat ultima dată pentru FK Vozdovac, bifând, pe parcursul actualei stagiuni, 17 prezenţe în competiţia internă. Aflat la prima experienţă într-un campionat străin, Purtic, care a mai jucat în ţara natală pentru Radnicki Obrenovac şi FK Indjija, are 119 meciuri disputate şi 9 goluri marcate în prima ligă din Serbia.

Seniko Romeo Doua (21 ani) s-a pregătit alături de Petrolul şi la finalul anului trecut, iar în cantonamentul din Antalya a ajuns pe parcursul acestei săptămâni, jucând, vineri, 45 de minute în testul cu Pogon Szeszcin. Doua a evoluat ultima dată la o echipă din ţara natală, SOA Yamoussoukro, fiind şi căpitanul reprezentativei „U23” a Coastei de Fildeş.

Cosmin Florin Achim (27 ani) este un jucător cu o experienţă bogată pe prima scenă a fotbalui românesc, bifând, cu FC Voluntari, peste 100 de apariţii în eşalonul de elită. În ţară a mai jucat pentru Academia Hagi şi pentru Energiticianul Tg. Jiu, fiind şi un fost component al reprezentativelor „U19” şi „U21”.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt