Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor
Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia
A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă
”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga ”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga
Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge
Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală" Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală"

Ştefan Radu ”agaţă ghetele în cui” duminică. Lazio îi pregăteşte ceva special

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 26 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21154315/1/radu.jpg

Ştefan Radu (36 de ani) se va retrage din fotbal în vară, din postura de jucător. Nu va mai continua, va renunţa la carieră după mulţi ani în Italia, la Lazio, care i-a şi făcut o propunere interesantă, care, probabil, nici nu va fi refuzată de fundaşul din România.

Jurnaliştii din Italia anunţă că fundaşului i se va pregăti o ceremonie specială, la meciul cu Cremonese, ultimul din acest sezon, în care Radu a bifat abia 2 partide oficiale.

Fotbalistul român va juca duminică în faţa publicului de pe ”Olimpico”, care ar putea umple arena cu capacitate maximă de 72.698 de locuri.

Potrivit unor publicaţii de presă sportivă din Italia, Radu este dorit ca antrenor al unei echipe ”under” din cadrul clubului Lazio, astfel că viitorul lui se va lega, în foarte mare măsură, tot de clubul roman, dar din altă poziţie, nu aceea de fotbalist.

Eljoacă de 15 ani la Lazio, dar va continua în capitala Italiei până în vară. Fundaşul român a ajuns la un acord cu conducerea romanilor, pentru prelungirea contractului pe încă un sezon vara trecută, până în vara lui 2023.

Ştefan Radu, cele mai multe meciuri în tricoul lui Lazio 

Radu este la Roma din ianuarie 2008, fiind mai întâi împrumutat de Lazio de la Dinamo, apoi transferat definitiv.

Titular incontestabil până la finalul sezonului trecut, când echipa era antrenată de Simone Inzaghi, Radu a prins mult mai rar echipa în acest sezon, în care are doar două apariţii, în Conference League.

Ştefan Radu, supranumit Il Boss, este jucătorul cu cele mai multe meciuri în tricoul echipei Lazio din istoria clubului, 426. A marcat de opt ori şi a oferit 21 de pase decisive.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele