Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Ştefan Radu şi-a anunţat retragerea din fotbal! Fundaşul român renunţă la finalul sezonului următor de Serie A

Lazio Publicat pe 20 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38294/20782016/1/stefan-radu-lazio.jpg

Fundaşul român al lui Lazio, Ştefan Radu, şi-a anunţat retragerea la finalul sezonului 2022-2023, într-un interviu oferit site-ului oficial al grupării romane.

Ştefan Radu a început ultimul sezon din carieră în tricoul lui Lazio şi a vorbit pentru site-ul clubului despre pregătirile din această vară:

Am început să mă antrenez pentru noul sezon şi ştiu că acesta va fi ultimul. E foarte greu, din cauza căldurii, dar am reuşit să depăşim această problemă. În acest moment sunt 99 la sută sigur că începând de la anul mă voi retrage.

 Aceasta este decizia mea. Le mulţumesc preşedintelui şi directorului sportiv pentru că mi-au oferit ocazia să-mi închei cariera la Lazio. Pentru sezonul acesta vom încerca să intrăm între primele patru echipe ale campionatului.

Vreau să câştigăm ceva în ultimul meu sezon la echipă!”, a declarat Ştefan Radu pentru sslazio.it

Ştefan Radu (35 de ani) joacă de 14 ani la Lazio, dar va continua în capitala Italiei şi din vară. Se pare că fundaşul român a ajuns la un acord cu conducerea romanilor, pentru prelungirea contractului pe încă un sezon, până în vara lui 2023, conform informaţiilor venite de la jurnaliştii din Peninsulă.

Radu este la Roma din ianuarie 2008, fiind mai întâi împrumutat de Lazio de la Dinamo, apoi transferat definitiv.

Titular incontestabil până la finalul sezonului trecut, când echipa era antrenată de Simone Inzaghi, Radu a prins mult mai rar echipa în acest sezon, în care are doar 10 apariţii în Serie A.

Ştefan Radu, supranumit Il Boss, este jucătorul cu cele mai multe meciuri în tricoul echipei Lazio din istoria clubului, 423. A marcat de opt ori şi a oferit 21 de pase decisive.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Lazio

Ultimele articole Toate articolele