Ultima oră
Lista plecărilor de la FCSB! Gigi Becali a anunţat cine pleacă de la echipa campionă în acestă vară. „E subiect închis” Lista plecărilor de la FCSB! Gigi Becali a anunţat cine pleacă de la echipa campionă în acestă vară. „E subiect închis”
Mihai Rotaru, acuze grave la adresa lui Ovidiu Haţegan. „Haţegan arbitrează mereu pentru CFR” Mihai Rotaru, acuze grave la adresa lui Ovidiu Haţegan. „Haţegan arbitrează mereu pentru CFR”
Echipa la care ar putea ajunge Jose Mourinho Echipa la care ar putea ajunge Jose Mourinho
Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti” Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti”
Antrenorul formaţiei aflate în finala Cupei României. „Am notat în calendarul din vestiar data finalei încă de anul trecut” Antrenorul formaţiei aflate în finala Cupei României. „Am notat în calendarul din vestiar data finalei încă de anul trecut”
EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul e pe val şi ar putea prinde „un bilet” la EURO. „Ar trebui să fie în lotul României” EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul e pe val şi ar putea prinde „un bilet” la EURO. „Ar trebui să fie în lotul României”

Ştefan Târnovanu, cerut titular la naţionala României: ”Cred că selecţionerul nu-l va folosi pe Moldovan la EURO” | EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 19 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21497995/1/farul-constanta-fcsb-play-off-superliga-superbet-21-05-2023-2.jpg

Ştefan Târnovanu, unul dintre cei mai buni portari din SuperLiga României, a avut din nou o evoluţie solidă şi a salvat FCSB de la înfrângere. A parat o lovitură de la 11 metri în partida cu Universitatea Cluj, iar jocul s-a terminat cu scor alb, 0-0.

Târnovanu a ajuns la 23 de ani, iar FCSB a plătit în schimbul său 200.000 de euro, în ianuarie 2020, când a fost luat de la Poli Iaşi. Până acum, el a apărat în 94 de meciuri, a primit 108 goluri şi a închis poarta în 33 de confruntări. În acest sezon, în 30 de meciuri, a încasat 25 de goluri şi a terminat fără gol primit 14 confruntări.

Ştefan Târnovanu, lăudat pentru evoluţia avută în partida cu U. Cluj 

Chiar dacă are doar un meci pentru echipa naţională a României, Răzvan Pleşca e convins că, la ora actuală, Ştefan Târnovanu poate emite pretenţii pentru postul de titular la EURO, având şanse mai mari decât titularul de drept de până acum, Horaţiu Moldovan, care va apăra, cel mai probabil, foarte puţin sau chiar deloc la Atletico Madrid.

Are şanse reale să fie titular la EURO! Dacă va continua aşa, pentru că în partida cu U. Cluj a apărat bine, a scos şi execuţia lui Nistor de la 11 metri, care nu a fost una proastă. Târnovanu are o intervenţie senzaţională şi nu e prima în acest sezon.

Eu cred că selecţionerul nu-l va folosi titular pe Moldovan la EURO, cred că lupta se dă între Târnovanu şi Niţă”, a declarat Răzvan Pleşca în emisiunea Fotbal Show, la Prima Sport 1.

FCSB, doar remiză cu U. Cluj 

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate, luni seara, pe teren propriu, scor 0-0, meciul cu gruparea bucureşteană FCSB, în ultimul meci al etapei a 26-a din Superligă. Confruntarea a fost LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro.

La Cluj, Gorcea a intervenit excelent la şutul lui Florinel Coman, în minutul 11, apoi portarul gazdelor a intervenit şi la lovitura liberă executată de Coman, în minutul 13.

Două minute mai târziu clujenii au primit penalti la intervenţia lui Lixandru asupra lui Nistor. Acelaşi Dan Nistor a executat lovitura de la 11 metri şi Târnovanu a respins în prima fază, mingea a ajuns tot la Nistor, care a şutat în colţul opus, însă Târnovanu a revenit şi a prins.

U. Cluj - FCSB, remiză albă pe Cluj Arena 

Până la pauză Alhassan a trimis puţin pe lângă poartă, în minutul 22, iar la cabine s-a intrat cu scor alb.

La reluare FCSB a pus presiune pe poarta gazdelor, dar nu a reuşit şă marcheze. Clujenii au echilibrat jocul şi l-au pus la încercare pe Târnovanu, dar scorul a rămas 0-0.

FCSB conduce în clasament cu 55 de puncte, având un avans de şapte puncte faţă de Rapid, ocupanta locului secund. Universitatea Cluj este pe locul 8, cu 34 de puncte.

  • U CLUJ: Gorcea - Chipciu, Masoero, Thallison, Roger - M. Rus (R. Silaghi 59), G. Simion (Doukoure 59), Bic (Fossati 85) - Nistor (V. Gheorghe 76) – Anselmo (F. Ilie 85), D. Popa. ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău
  • FCSB: Târnovanu – V. Creţu (Antwi 46), Ngezana, Ov. Popescu, Radunovic - Lixandru, Şut, Alhassan (Luis Phelipe 46) - Oct. Popescu (Radaslavescu 76), Olaru, Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele