Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

Ştefan Târnovanu, cu moralul la pământ după eşecul cu West Ham: ”Suntem departe de fotbalul mare ”

FCSB Publicat pe 4 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20908893/1/njm2jmhhc2g9ymrlmgjkodkyyze1ngy2yty5m2u4ztiynmi1ztkymjq-thumb.jpg

Ştefan Târnovanu nu şi-a ascuns supărarea după ce FCSB a pierdut şi ultimul meci din grupele Conference League, cu West Ham. Portarul vicecampioanei României a declarat că se vede clar diferenţa de valoare dintre echipa sa şi alte cluburi, în special în jocul de joi, cu formaţia din Premier League. Practic, FCSB nu a avut şanse chiar dacă West Ham a trimis pe teren echipa a doua, dar şi câţiva tineri, puşti care în mod normal prind foarte greu lotul în campionat.

Ştefan Târnovanu nu a căutat scuze, chiar dacă nici FCSB nu a mizat chiar pe toţi jucătorii care evoluează în SuperLiga. Nu a dat nici vina pe arbitraj în urma câtorva decizii la limită, simţind din teren că diferenţa a fost una evidentă în favoarea lui West Ham.

Mai avem de muncit, suntem departe de fotbalul mare şi s-a văzut azi că e diferenţă imensă între noi şi ei, chiar dacă au jucat cu echipa a doua şi cu copiii. Un meci dificil, o echipă foarte dificilă, s-a văzut că e din Premier League, chiar dacă au jucat şi copii. E diferenţă de valoare.

Dacă am da vina pe arbitraj, n-am fi sinceri. Poate puteam intra la cabine cu 0-0 şi poate ar fi fost altceva, dar aşa am pierdut cu 0-3. Am pierdut, acum ne concentrăm pe campionat, trebuie să ne concentrăm pe jocul cu Rapid”, a spus Târnovanu la Pro Arena.

West Ham United a câştigat joi, la Bucureşti, scor 3-0, meciul disputat în compania formaţiei FCSB, în etapa a şasea a grupelor Conference League.

Fornals a deschis scorul în minutul 40, plecând dintr-o poziţie suspectă de ofsaid. În minutul 56 englezii au mărit avantajul, după o lovitură de cap a lui Mubama, deviată în plasă de Dawa. Golul de 3-0 a fost marcat în minutul 65, la o greşeală a lui Târnovanu, de care a profitat Fornals.

FCSB se clasează pe ultimul loc în grupa B a Conference League, cu 2 puncte, şi a fost eliminată din cupele europene.

  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Bouhenna, Radunovic – Dulca (Radaslavescu 46), Edjouma, Oaidă (Olaru 46) – Cordea (I. Stoica 46), Compagno (B. Rusu 59), Oct. Popescu (Fl. Coman 59). ANTRENOR: Mihai Pintilii
  • WEST HAM: Areola – Coufal (Ashby 66), Johnson (Casey 76), Ogbonna, Aguerd - Lanzini, Coventry, Downes (Appiah-Forson 66), Scarles – Mubama (Simon Swyer 76), Fornals (Potts 66). ANTRENOR: David Moyes

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele