Ultima oră
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul

Ştefan Târnovanu o poate părăsi pe FCSB, anuţul făcut de Gigi Becali. ”Nu mă mai interesează cine apără! Intru eu în poartă”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 4 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20804447/1/otelul-galati-fcsb-amical-9-07-2022.jpg

Gigi Becali (64 de ani), patronul lui FCSB a anunţat că a primit o ofertă de nerefuzat în schimbul portarului Ştefan Târnovanu (22 de ani) şi este dispus să îl vândă.

Gigi Becali a anunţat joi că a primit o ofertă de 5 milioane de euro pentru Ştefan Târnovanu şi este gata să îl cedeze, considerând că suma este mult prea bună. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că portarul ”roş-albastru” are două oferte în acest moment, una din Portugalia şi alta din Franţa.

”Am şi ofertă de 5 milioane pentru Târnovanu. Au zis prima dată că dau 2 milioane, după trei zile m-au întrebat dacă îl dau pe 5 milioane. Sunt două echipe care îl vor, una din Portugalia şi una din Franţa.

Domnule, vin să negocieze la 5 milioane de euro. Dacă am 5 milioane, mă mai interesează cine apără în locul lui? Mă duc eu în poartă! E adevărat, e portar de viitor, dar sunt 5 milioane. Nu pot nici eu să rezist”, a spus Gigi Becali, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

În cazul în care plecarea lui Târnovanu se va concretiza, Andrei Vlad va redeveni titular în poarta lui FCSB.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele