Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Ştefan Târnovanu, vestea momentului! Portarul va fi pe lista convocaţilor la următoarea acţiune a naţionalei

FCSB Publicat pe 22 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20714756/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fcsb-liga-1-casa-pariurilor-19-12-2021-5.jpg

Ştefan Târnovanu (22 de ani) se află, fără doar şi poate, la cel mai bun sezon al carierei de portar. E titular la FCSB, are evoluţii bune, iar acum poate fi protagonistul unei mari surprize. Edi Iordănescu plănuieşte să îl convoace la prima reprezentativă.

  • 12 meciuri a apărat Târnovanu în acest sezon pentru FCSB, încasând şase goluri. În plus, a închis definitiv poarta în nouă rânduri

Pentru că echipa naţională are probleme la capitolul portari, mai ales după ce Florin Niţă a devenit rezervă la Sparta Praga, Târnovanu are toate şansele să fie o variantă pentru acţiunea următoare, din iunie. Fanatik notează faptul că Iordănescu junior chiar a decis să îl cheme la lot pe portar, iar în calcule mai sunt luaţi alţi patru jucători de la FCSB.

Se pare că pe lista convocărilor se vor mai regăsi, de la vicecampioana României, şi următorii patru fotbalişti: Darius Olaru, Florin Tănase, Octavian Popescu şi Iulian Cristea.

Cătălin Straton, om de încredere la FCSB

Cătălin Straton (32 de ani) e rezervă la FCSB de o bună perioadă de timp, dar se pare că portarul are o influenţă pozitivă în vestiarul vicecampioanei României. Tocmai din acest motiv, se pare că Gigi Becali se pregăteşte să îi ofere un contract pe perioadă nedeterminată lui Straton.

Portarul născut la Bucureşti este un lider în vestiarul FCSB-ului şi ajută la relaţiile dintre colegi, astfel că patronul ocupantei locului 2 în Casa Liga 1 îi va oferi, în curând, un nou contract, fără o anumită perioadă de timp.

Din septembrie 2020, de când a venit liber de contract chiar de la rivala Dinamo, Cătălin Straton a prins pentru FCSB opt meciuri, în toate competiţiile, încasând 14 goluri. În două partide, în tricoul roş-albastru, Straton a scăpat fără gol primit.

Transfermarkt îl cotează pe Cătălin Straton la 300.000 de euro, în timp ce titularul Ştefan Târnovanu este cotat tot la 300.000 de euro.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele