Ultima oră
VIDEO | ”Acum se văd caracterele tari”. Mario Camora, mesaj ferm pentru colegi VIDEO | ”Acum se văd caracterele tari”. Mario Camora, mesaj ferm pentru colegi
VIDEO | Deac nu îşi explică prestaţia cu Rapid. ”Avem timp să ne revenim şi să ne batem acolo sus” VIDEO | Deac nu îşi explică prestaţia cu Rapid. ”Avem timp să ne revenim şi să ne batem acolo sus”
”Rotaru nu îl lasă să plece”. A fost dezvăluit motivul pentru care Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova după ce a fost prezentat la noua echipă: ”Rotaru nu îl lasă să plece.” | VIDEO EXCLUSIV ”Rotaru nu îl lasă să plece”. A fost dezvăluit motivul pentru care Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova după ce a fost prezentat la noua echipă: ”Rotaru nu îl lasă să plece.” | VIDEO EXCLUSIV
Alexia Putellas va fi audiată în cazul Rubiales Alexia Putellas va fi audiată în cazul Rubiales
O tânără gimnastă de culoare ignorată în timpul unei premieri în Irlanda. Simone Biles a reacţionat O tânără gimnastă de culoare ignorată în timpul unei premieri în Irlanda. Simone Biles a reacţionat
”Mai mult plâng decât râd. Nu sunt eu cel care trebuie să scoată echipa din această situaţie!”. Jucătorul de la CSA Steaua nu a mai rezistat şi a răbufnit după meciul cu Slatina | VIDEO ”Mai mult plâng decât râd. Nu sunt eu cel care trebuie să scoată echipa din această situaţie!”. Jucătorul de la CSA Steaua nu a mai rezistat şi a răbufnit după meciul cu Slatina | VIDEO

"Stejarii" au fost ironizaţi de presa din Africa de Sud. "România şi-a obţinut locul în istoria rugby-ului"

Rugby Publicat de Tudor Moisa pe 17 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/21318273/1/profimedia-0806017758.jpg

Naţionala de rugby a României a suferit din nou un eşec "usturător". După ce au fost distruşi de Irlanda, scor 82-8, "stejarii" au pierdut fără drept de apel şi partida împotriva Africii de Sud, 76-0.

Presa din Africa de Sud a luat peste picior selecţionata României şi au sesizat faptul că meciul a intrat în istoria rugby-ului.

”România şi-a obţinut locul în istoria rugby-ului. ’Stejarii’ nu au reuşit să obţină niciun punct împotriva ’Gazelelor’ şi s-au asigurat că fiecarea ediţie a Cupei Mondiale de Rugby a avut cel puţin o echipă care nu a punctat deloc de-a lungul celor 80 de minute.

Cu diferenţa din ce în ce mai mică dintre cele mai bune echipe şi restul formaţiilor, mulţi au sperat că zilele în care echipele să nu obţină niciun punct la Campionatul Mondial de Rugby s-au încheiat.

Totuşi, defensiva ’Gazelelor’ nu a luat pauză nicio clipă, iar echipa României a ratat şansa de a puncta în startul jocului”, a scris presa sud-africană.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rugby

Ultimele articole Toate articolele