Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0 în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0 în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

Steliano Filip a ajuns în pragul disperării! A venit cu lacrimi în ochi la declaraţii: „Vreau să se termine! Parcă e un coşmar”

Dinamo Publicat pe 15 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20675807/1/cs-mioveni-dinamo-bucuresti-play-out-liga-1-casa-pariurilor-15-04-2022-3.jpg

Dinamo a pierdut în faţa celor de la CS Mioveni, scor 0-2, şi sunt condamnaţi să joace la baraj pentru a se salva de la retrogradare. În acest moment, nu mai au nicio şansă să se salveze altfel.

  • Meciul a fost transmis în direct pe Look Sport şi platforma online PrimaPlay.ro!

Steliano Filip a venit foarte trist la declaraţii, iar cu lacrimi în ochi şi-a exprimat dezamăgirea de jocul prestat alături de colegii săi şi a dat de înţeles că orice ar fi, la finalul sezonului va pleca de la Dinamo. În special din cauza primirii ostile de care are parte la fiecare meci, fiind înjurat de suporterii. 

„Este un moment dificil. Mă simt penibil. În această seară, nu am reuşit să facem ce ne-am propus şi ne-am dorit. Mă doare că am ajuns în situaţia asta. M-am săturat, îmi este ruşine. Să mă înjure lumea la fiecare meci...

Ne-a mai rămas doar barajul. Trebuie să îmbunătăţim jocul de la meci la meci, iar la baraj să câştigăm şi să salvăm echipa. Acesta este obiectivul. Trebuie să demonstrăm că merităm să fim la acest club.

E foarte greu, jucători, lipsă de valoare, nu ştiu, nu vreau să vorbesc. Atât eu, cât şi restul echipei ne-am făcut de ruşine. E dureros, îmi este ruşine. Nu credeam că o să trec pe aici. Sper ca de la meciul următor să câştigăm şi să salvăm echipa.

Am luat primul gol din fază fixă, lipsă de concentrare, de valoare, de multe.. Fanii ne-au spus numai de bine, ce puteau să ne spună. Îi înţeleg, dar m-am săturat să fiu înjurat la fiecare meci. Vreau să se termine odată, parcă e un coşmar. Sper să salvăm echipa asta şi să o luăm pe drumuri diferite”, a declarat Filip.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele