Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Steliano Filip, cel care l-a recomandat pe Kopic la Dinamo. ”Este cel mai dificil, greu, antrenor pe care l-am avut”

Dinamo Publicat pe 2 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21407012/1/filip-fb.jpg

Dinamo a anunţat, vineri seară, numirea croatului Zeljko Kopic în funcţia de antrenor. Acesta a fost prezentat oficial sâmbătă şi va debuta pe banca tehnică, luni, la meciul cu Sepsi OSK, din etapa a 18-a din Superligă.

Fundaşul Steliano Filip a declarat, sâmbătă dimineaţă, că antrenorul Zeljko Kopic este foarte bun, este exigent şi consideră că va face treabă bună la Dinamo. El a lucrat cu Kopic în perioada în care a evoluat la Hajduk Split.

"E un antrenor foarte bun, exigent, cred că va face treabă bună. Este foarte bine organizat, pe ambele faze, şi ofensiv şi defensiv, dar pe partea fizică lucrează cel mai mult. Cred că este cel mai dificil, greu, antrenor pe care l-am avut.

 Impune respect şi disciplină la echipă. Am lucrat cu el şase luni. Nu prea am jucat cu el, aveam şi ceva probleme cu kilogramele, iar până m-am adaptat, nu mai era la echipă. Cred că este o alegere foarte bună", a declarat Filip la Digisport.

Andrei Nicolescu, despre Zeljko Kopic

Administratorul special Andrei Nicolescu a declarat că noul antrenor poate duce Dinamo la nivelul următor: "Am ales un antrenor pentru ca din acest moment, de unde Ovidiu Burcă a dus acest club, să fim capabili să trecem la nivelul următor. După o analiză atentă, este opţiunea care prezintă cele mai puţine riscuri.

Recunoaştem că riscul pe care ni l-am asumat este că Zeljko poate nu cunoaşte campionatul românesc. Dar atâta timp cât livrezi performanţă, te poţi descurca oriunde. Faptul că Mister a trecut şi pe la academie şi apoi la prima echipă de la Dinamo Zagreb dovedeşte că are spirit de luptător, aşa cum au croaţii.

 Acest risc asumat, referitor la faptul că nu cunoaşte campionatul României, este cel mai mic risc în acest moment. Lista antrenorilor români a fost un pic mai scurtă, mai ales că există obiceiul să aibă un pedigree dinamovist".

El a mai spus că nu s-a reuşit să se discute cu Liviu Ciobotariu, un alt nume de antrenor vehiculat pentru a prelua Dinamo. ”Sper că se anunţă o revoluţie a rezultatelor la Dinamo”, a conchis Nicolescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele