Ultima oră
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”

Steliano Filip e dorit în Ungaria, de Mezokovesd. Fundaşul vrea să plece de la Dinamo

Dinamo Publicat pe 7 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20541055/1/steliano-filip.jpg

Deşi venirea lui Flavius Stoican înseamnă o nouă şansă pentru Steliano Filip la Dinamo, fundaşul îşi doreşte să plece, mai ales după ce a apărut şi o ofertă clară pentru el, din Ungaria. Apărătorul de 27 de ani este dorit încă din această iarnă, dar ”câinii” nu vor să îi dea drumul.

Steliano Filip e pe lista formaţiei maghiare Mezokovesd, locul 6 în prima ligă din Ungaria, potrivit PlaySport. Fotbalistul îşi doreşte o astfel de experienţă, deşi Stoican i-a promis că, dacă va da un randament bun, va fi om de bază în echipa de start.

Am vorbit cu Steliano Filip şi mi-a zis că vrea să continue la Dinamo. Îmi pun bazele în el. Evoluţia lui poate fi mai bună. Ştiu ce fel de băiat este. I-am zis să fie atent, să-şi vadă doar de fotbal dacă vrea să fie fotbalist şi să ajungă mai sus. Are viteză şi forţă.

O să vorbesc cu fiecare jucător, nu doar cu Sorescu. Din punctul meu de vedere, a dat randament foarte bun ca mijlocaş. Am înţeles că el preferă să joace ca fundaş. Dar trebuie să vedem şi de ce are nevoie echipa. Însă contează şi ca jucătorii să se simtă bine. Eu am nevoie de el, vreau să fie Sorescu pe care-l aşteaptă toată lumea. Dar dacă vine o ofertă bună, poate pleca”, spunea Stoican în momentul venirii la Dinamo.

Steliano Filip a mai jucat pentru Dinamo între 2012 şi 2017, înainte ca Ionuţ Negoiţă să-l vândă la Hajduk Split. Fostul internaţional nu a rezistat decât un an în Croaţia, revenind în România pentru experienţe la Dunărea Călăraşi şi Viitorul, înainte să ia din nou drumul străinăţii, în Grecia.

Acum, Filip are o cotă de piaţă de 300.000 de euro. În acest sezon a prins 14 meciuri şi a oferit o pasă decisivă.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele