Ultima oră
VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland
A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică
VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine” VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine”
Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare” Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare”
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”

Steliano Filip îşi asumă eşecul lui Dinamo! "Sunt primul vinovat. Trebuie să schimbăm atitudinea. Nu e vina antrenorului"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 26 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20017757/2/rps9664.jpg

Dinamo a suferit o înfrângere istorică pe teren propriu, 0-5 cu Viitorul, în direct pe Look Sport+, în etapa cu numărul 25 din Liga 1. 1986 este anul în care Dinamo a pierdut ultima dată în “Groapă” cu 0-5 (cu Sportul Studenţesc). Fundaşul Steliano Filip a declarat că jucătorii sunt singurii vinovaţi pentru acest eşec zdrobitor.

Dinamo are 5 meciuri consecutive fără gol marcat în Liga 1 (patru eşecuri şi un egal).

Dinamo a reuşit un singur şut pe poarta lui Cojocaru. Joalisson (4’), George Ganea (16’ - penalty), Andrei Ciobanu (44’, 81') şi Juvhel Tsoumou (79’) au înscris pentru Viitorul.

‘Câinii roşii’ vor juca din nou în play-out şi riscă retrogradarea, dar mai întâi trebuie să facă rost de bani pentru a plăti licenţa în vederea sezonului următor al Ligii 1.

"E o ruşine. Sunt primul vinovat! Îmi găsesc cu greu cuvintele, pentru că nu asta e faţa lui Dinamo. Chiar dacă sunt unele probleme, nu mai contează. Când joc în halul ăsta, nu ai atitudine, n-ai voie să te prezinţi aşa la un joc. Îmi pare rău!

Ne-a mai rămas Cupa, sper să mergem mai departe. Dar, dacă vom continua la fel, cu atitudinea asta, ne vor pune probleme şi cei de la Călăraşi. Dinamo nu stă într-un jucător sau doi. N-ai voie!

Îmi este greu, dar ăştia suntem! Trebuie să strângem rândurile, să uităm cât mai repede. Vom discuta, vom analiza, trebuie să schimbăm urgent faţa echipei, pentru că nu avem timp. Normal că mă doare, am venit cu sufletul aici, să ajut. Eu îmi reproşez, am fost pe teren şi n-am putut să fac mai nimic.

Cupa e un obiectiv, am salva sezonul. Trebuie să schimbăm atitudinea. La Dinamo n-o să fie niciodată linişte, stabilitate. Dar ce vină are antrenorul, când la fiecare meci luăm gol din fază fixă, facem aceleaşi greşeli? Ce vină are antrenorul că nu avem atitudine? Nu e vina lui", a spus Steliano Filip, la finalul partidei Dinamo - Viitorul 0-5.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20017757/1/clasament-viitorul.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele