Ultima oră
”Noi am forţat, dar nu am avut luciditate”. Florin Maxim, foarte dezamăgit de eşecul contra promovatei Unirea Slobozia ”Noi am forţat, dar nu am avut luciditate”. Florin Maxim, foarte dezamăgit de eşecul contra promovatei Unirea Slobozia
Dezvăluiri din vestiarul de la Botoşani | VIDEO EXCLUSIV Dezvăluiri din vestiarul de la Botoşani | VIDEO EXCLUSIV
Atacantul din play-out ce a impresionat! E unul din cei mai buni jucători aduşi în iarnă | VIDEO EXCLUSIV Atacantul din play-out ce a impresionat! E unul din cei mai buni jucători aduşi în iarnă | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bogdan Andone, aproape de un miracol la Botoşani. ”Luni de zile am jucat cu sabia deasupra capului” VIDEO | Bogdan Andone, aproape de un miracol la Botoşani. ”Luni de zile am jucat cu sabia deasupra capului”
VIDEO | ”Nu cred că rezultatul este echitabil”. Florin Pîrvu are emoţii în ultima etapă VIDEO | ”Nu cred că rezultatul este echitabil”. Florin Pîrvu are emoţii în ultima etapă
VIDEO | Arsenal - Bournemouth 3-0. ”Tunarii” visează la titlu în Premier League! VIDEO | Arsenal - Bournemouth 3-0. ”Tunarii” visează la titlu în Premier League!

Steven Gerrard face acuzaţii grave, după meciul cu Slavia. „Jucătorul meu îmi spune că i s-au adresat cuvinte rasiste”

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 19 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20070555/1/kam.jpg

Tehnicianul echipei Glasgow Rangers, Steven Gerrard, a declarat, joi seară, după meciul cu Slavia Praga, din optimile Ligii Europa, că Glen Kamara i-a spus că a fost ţinta rasismului unuia dintre adversari, relarează bbc.com.

Incidentul menţionat de Gerrard a avut loc spre finalul partidei, când Ondrej Kudela (Slavia) i-a spus ceva lui Kamara acoperindu-şi gura, ceea ce i-a înfuriat pe jucătorii de la Rangers.

„Jucătorul meu îmi spune că i s-au adresat cuvinte rasiste. Şi este dezamăgitor că oamenii lor încearcă să-şi apere jucătorul şi spun că minţim. Sunt nervos. Îl ştiu pe Glen şi am sută la sută încredere în el. Jucătorul Slaviei a cauzat asta şi trebuie să se întâmple ceva rapit, dar nu este de competenţa mea. Depinde de UEFA acum şi sper că nu va ignora situaţia”, a afirmat Steven Gerrard.

La finalul meciului, Gerrard a fost văzut discutând cu antrenorul Slaviei, Jindrich Tripisovsky şi cu delegaţii UEFA.

Întrebat cum ar vrea ca UEFA să reacţioneze după incident, Gerrard a spus: „Cred că ce se va întâmpla va fi diferit de ce vreau să se întâmple. Se întâmplă prea multe astfel de situaţii în forbal. Mulţi oameni muncesc din greu pentru a eradica rasismul. Sunt nervos şi supărat”,

Joi seară, echipa Glasgow Rangers, cu Ianis Hagi rezervă, a fost învinsă pe teren propriu de Slavia Praga, scor 2-0, în manşa secundă a optimilor Ligii Europa. Unul dintre goluri a fost marcat de Nicolae Stanciu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele