Ultima oră
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off
"U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană "U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”
Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO
E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară” E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară”

Stipe Vucur vrea să profite de şansa primită la FCSB. "Asta m-a atras. Vreau să învăţ bine limba"

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 15 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20246800/1/vucur-fcsb.jpg

Fundaşul austriac Stipe Vucur (29 de ani) este entuziasmat după transferul la FCSB. Vucur consideră că este o şansă importantă în carieră şi vrea să câştige titlul în Liga 1 şi să joace în grupele Europa Conference League. Fotbalistul a oferit un interviu pentru Bild în care spune că vrea să înveţe cât mai repede limba română.

Stipe Vucur a jucat ultima dată în liga a treia din Germania, la Hallescher FC. A bifat 33 de meciuri în sezonul 2020-2021 şi a înscris trei goluri.

Hajduk Split, Kaiserslautern, Wacker Innsbruck, Lustenau sunt alte echipe pentru care a mai evoluat fundaşul central, care are dublă cetăţenie, austriacă şi croată, deşi s-a născut la Salzburg (Austria).

Vucur are concurenţă importantă pe postul de fundaş central la FCSB: Iulian Cristea, Andrei Miron şi Alexandru Creţu.

"Totul s-a întâmplat foarte rapid. Din fericire, zilele agitate s-au sfârşit, iar acum mă pot integra la noua echipă. Nu primeşti în fiecare zi şansa de a juca la o echipă care îşi doreşte să câştige campionatul. Asta este ce m-a atras la FCSB, club care este un nume important şi pe plan continental. Vreau să mă integrez în grup cât de curând posibil. E o limbă complet diferită, pe care vreau să o învăţ bine", a spus Stipe Vucur, într-un interviu pentru Bild.

Lotul FCSB se pregăteşte deocamdată la baza din Berceni. Va urma un cantonament la Poiana Braşov.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele