Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Stoican stopează seria de şase meciuri fără victorie a celor de la FC Botoşani. ”Sunt foarte importante aceste trei puncte”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 18 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21064117/1/stoican-photo.png

FC Botoşani s-a impus pe teren propriu, cu formaţia Chindia Târgovişte, scor 1-0, în prima etapă din play-out-ul Superligii.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Mailat, în minutul 90.

Cei de la FC Botoşani au bifat primul succes, după o serie de şase partide fără victorie, iar Flavius Stoican a declarat că sunt trei puncte foarte importante şi a remarcat mai mulţi jucători.

"Un meci destul de închis, care se putea decide doar printr-o execuţie specială, cum a fost cea a lui Mailat. Chiar dacă nu a avut alte realizări, el este un jucător care face corect ambele faze, dar să nu uităm că este un jucător care marchează, care poate face diferenţa în momentele dificile.

Să nu-l uităm pe Dragu, care în unele momente poate să deblocheze apărarea adversă. Roman a avut execuţii foarte bune atunci când l-am folosit. Importat e să fim realişti, azi chiar a fost un meci de muncă, meci care a aşteptat o greşeală şi greşeala a venit de partea lor şi o execuţie a lui Mailat.

Sunt foarte importante aceste trei puncte pentru că e ambiţia noastră, am văzut cam cine sunt favoritele în acest play-out şi e important să credem în forţele noastre şi, cu ajutorul publicului în momentele dificile, să reuşim să câştigăm fiecare meci de acasă cel puţin"
, a declarat Stoican, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele