Ultima oră
VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele au fost mai periculoase în prima repriză VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele au fost mai periculoase în prima repriză
Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul” Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul”
VIDEO | CSM Bucureşti - Metz 24-27. ”Tigroaicele” trebuie să facă un meci mare la retur pentru a se califica în Final Four VIDEO | CSM Bucureşti - Metz 24-27. ”Tigroaicele” trebuie să facă un meci mare la retur pentru a se califica în Final Four
Florin Vulturar a dezvăluit ce se va întâmpla cu Florinel Coman! ”Am vorbit pe la ora 12 noaptea” Florin Vulturar a dezvăluit ce se va întâmpla cu Florinel Coman! ”Am vorbit pe la ora 12 noaptea”
VIDEO | Tottenham - Arsenal 2-3. Spurs au fost aproape de o remontada de senzaţie VIDEO | Tottenham - Arsenal 2-3. Spurs au fost aproape de o remontada de senzaţie
Giedrius Arlauskis, reacţie epică, după ce fosta sa echipă a devenit campioană. ”Felicitări, Gigioane!” Giedrius Arlauskis, reacţie epică, după ce fosta sa echipă a devenit campioană. ”Felicitări, Gigioane!”

Stoichiţă intervine în conflictul Răzvan Marin - Mirel Rădoi. "Sunt bucuros că era supărat. Dorinţa de revanşă va fi foarte mare în luna octombrie"

Echipa nationala Publicat de Andrei Ionascu pe 11 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20390985/2/mar.jpg

Naţionala României a obţinut doar un egal la Skopje, cu Macedonia de Nord, scor 0-0, în grupa J din preliminariile Cupei Mondiale Qatar 2022. Mijlocaşul Răzvan Marin şi-a manifestat frustrarea faţă de decizia selecţionerului Mirel Rădoi de a-l folosi doar 30 de minute. Mihai Stoichiţă, directorul Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a declarat că situaţia se va rezolva şi nu va degenera.

Răzvan Marin (25 de ani) este considerat cel mai valoros jucător din lotul României, fiind cotat de Transfermarkt la 15 milioane de euro. Mijlocaşul central de la Cagliari are 33 de selecţii şi 2 goluri pentru ‘tricolori’.

În cele trei meciuri din luna septembrie, Răzvan Marin a jucat 14 minute cu Islanda, 90 de minute cu Liechtenstein şi 30 de minute cu Macedonia de Nord.

"Răzvan Marin va aduna meciuri acum. Eu sunt bucuros că era supărat. E foarte apreciat şi aici, o spun eu acum, în direct. Probabil că raţiunile tactice ale acestui meci au primat în gândirea lui Rădoi. Mai ales această problemă cu divizarea efortului pentru un şirag de meciuri din 3 în 3 zile.

Eu nu am văzut jucător fericit că stă pe bancă. Aşa am fost şi eu, poate mă supăram la rândul meu pe antrenor. Probabil dorinţa de revanşă va fi foarte mare în luna octombrie. Probabil Răzvan Marin va juca", a spus Mihai Stoichiţă pentru PRO X.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20390985/1/sto.jpg

Programul României în luna octombrie:

  • 8 octombrie: Germania – România (Hamburg)
  • 11 octombrie: România – Armenia (Bucureşti, stadionul Steaua)
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri