Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Străinii au anunţat echipa care a semnat cu Dan Petrescu! Telenovela s-a încheiat, iar ”Bursucul” a plecat de la CFR: ”Prima sa apariţie pe bancă va fi pe 11 iunie!”

CFR Cluj Publicat pe 30 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21213497/1/rapid-bucuresti-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-1-05-2023-5.jpg

CFR Cluj a pierdut pe propriul teren, scor 1-2, meciul din ultima etapă a play-off-ului, cu campioana Farul Constanţa, dar s-a calificat pentru barajul care asigură prezenţa în Conference League.

Cu toate că ”feroviarii” vor fi cei care joacă împotriva lui FCU Craiova, Dan Petrescu a fost un car de nervi după înfrângerea în faţa echipei lui Gică Hagi. 

Neluţu Varga, patronul clubului ardelan, a declarat că ”Bursucul” va rămâne pe banca tehnică a echipei, cel puţin momentan.

Finanţatorul a subliniat, însă, că tehnicianul ar avea şanse să plece în eventualitatea în care ar primi ”o ofertă de nerefuzat” din partea unei echipei.

Iar oferta despre care vorbea patronul echipei ar fi venit. Presa sud-coreeană anunţă că Petrescu mai aşteaptă doar permisul de muncă pentru a începe treaba la Jeonbuk, club din prima ligă din Coreea de Sud.

Dario Focardi, specialist în fotbalul din Asia, a anunţat pe reţelele de socializare că primul meci al lui Dan Petrescu pe banca noii sale echipe va fi 11 iunie, la partida contra celor de la Gangwon. 

”Prima sa apariţie pe bancă va fi pe 11 iunie!”

”Dan Petrescu va fi noul antrenor al celor de la Jeonbuk. Actualul tehnician al lui CFR Cluj e aşteptat să semneze imediat ce va primi permisul de muncă în Coreea de Sud. Prima sa apariţie pe bancă va fi la meciul cu Gangwon, de pe 11 iunie”, a scris Dario Focardi.

În Asia, Dan Petrescu a mai pregătit echipele Jiangsu Suning şi Guizhou FC, ambele din China.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele