Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Suma impresionantă pe care a primit-o Istvan Kovacs pentru că a arbitrat City - Real Madrid, în Champions League

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 27 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20687478/1/kovacs.jpg

Manşa tur a semifinalei Ligii Campionilor dintre Manchester City şi Real Madrid nu a dezamăgit absolut deloc. În direct la Prima Sport 1, ”cetăţenii” au învins pe teren propriu ”galacticii” cu scorul de 4-3. Într-o partidă în care trupa lui Pep Guardiola a dominat categoric, Karim Benzema a reuşit din nou să îi menţină miraculos pe spanioli în viaţă. Un rol important l-a jucat şi arbitrul român Istvan Kovacs, care a avut de luat două decizii cruciale, excelent judecate. Centralul român a fost lăudat în presa internaţională pentru prestaţia sa.

Marius Avram a dezvăluit că Istava Kovacs va primi pentru meciul de aseară 5.000 de euro, o sumă fabuloasă pentru nivelul din Casa Liga 1, dar mică, comparativ cu ce plătesc arabii, care aduc centrali de înalt nivel pentru campionatele interne.

"Sumele sunt publice. Onorariul arbitrilor pe plan internaţional, la UEFA, nu este în funcţie de nivelul meciului arbitrat, ci este în funcţie de nivelul la care este arbitrul. De exemplu, Istvan Kovacs, care este în categoria Elite, indiferent ce meci arbitrează, în Europa League, în Conference League, în Champions League, el primeşte acelaşi barem. Baremul este undeva la 5.000 de euro pentru fiecare meci.

În ţările arabe, sunt cam 10.000 de dolari la un meci arbitrat. Arabii plătesc bine, plătesc pentru elita europeană, le plac arbitrii tari, îi aduc să arbitreze meciurile importante"
, a declarat Marius Avram, pentru DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri