Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Suma incredibilă pe care Bayern trebuie să o plătească după demiterea lui Julian Nagelsmann

Bayern Munchen Publicat de Ovidiu Neacşu pe 26 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/21077092/1/profimedia-0763949684.jpg

Julian Nagelsmann a fost demis din funcţia de antrenor a lui Bayern Munchen vineri şi Thomas Tuchel i-a luat locul pe banca bavarezilor.

Bayern nu o duce excelent în campionat, fiind pe locul doi, la un punct în spatele Borussiei Dortmund, dar cu şanse mari să revină pe prima poziţie, având în vedere că cele două echipe se vor întâlni în următoare etapă.

Chiar dacă pentru bavarezi câştigarea titlului în Bundesliga a devenit o tradiţie după cele zece trofee consecutive şi poziţia în clasament nu e cea obişnuită, demiterea lui Negelsamnn a fost un şoc pentru fani, dar şi pentru jucători. Bayern se  calificase în ”sferturile” Champions League, după ”dubla” cu PSG, dominată şi câştigată clar, cu 3-0.

Pe cât de neaşteptată a fost decizia de a-l demite pe tehnicianul de 35 ani, pe atât de costisitoare s-a dovedit. Pe lângă cele 25 de milioane de euro plătite lui RB Leipzig pentru a-i plăti clauza de reziliere, Bayern va trebui să îi plătească în continuare salariul lui Nagelsmann, iar acesta încasa 8 milioane de euro pe an şi a smenat cu gruparea din Bavaria pentru 5 ani în 2021. 

Astfel că, toată acestă mişcare i-ar putea costa pe cei de la Bayern 65 de milioane de euro, asta în cazul în care cele două părţi nu au convenit pentru o sumă mai mică, anunţă ESPN.

Thomas Tuchel va fi noul tehnician a lui Bayern Munchen

A fost anunţată şi numirea noului antrenor, Thomas Tuchel. Acesta va conduce primul antrenament al echipei începând de luni. Contractul lui Tuchel va fi valabil până la 30 iunie 2025.

"Este o onoare să fiu căutat de Bayern şi să am oportunitatea de a antrena acest club. Îţi dai seama când ajungi la baza de antrenament că este una dintre cele mai mari echipe din lume.

Responsabilitatea mea e clară şi nu există neînţelegeri la acest capitol. Lotul este unul dintre cele mai bune din lume şi este o mare plăcere să lucrez cu aceşti jucători.

Te poţi lupta pentru orice titlu cu acest lot. Aşa că este o mare provocare pentru mine.

Mai puţin înseamnă mai mult. Am o idee despre ce putem face şi de-abia aştept să lucrez cu echipa", a spus Tuchel, conform Eurosport.

Tuchel, demis de la Chelsea în 7 septembrie 2022, a mai antrenat în Germania echipele Mainz şi Borussia Dortmund.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele