Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Suma pe care a pregătit-o Chelsea pentru transferul lui Cristiano Ronaldo de la Manchester United

Manchester United Publicat de Emanoil Ursache pe 7 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20766533/1/cristiano-ronaldo-profimedia-0647481576.jpg

Una dintre cele mai mari trădări din istoria Premier League este pe cale să se contureze, avându-l în prim-plan pe nimeni altul decât Cristiano Ronaldo.

Starul lusitan vrea să plece de la Manchester United, la doar un an de la revenirea în tabăra ”diavolilor roşii”, chiar la Chelsea Londra, formaţia contra căreia a marcat în finala Ligii Campionilor din 2008, câştigată la penalty-uri de actuala sa echipă.

Todd Boehly, noul patron al londonezilor, s-a văzut recent cu Jorges Mendes, agentul lui CR7. SportBible notează că subiectul discuţiei dintre cei doi a fost reprezentat de transferul portughezului la Chelsea. 14 milioane de lire sterline este prima ofertă pe care conducerea ”albaştrilor” ar fi dispusă să o transmită către Manchester United, în scopul achiziţionării lui Cristiano Ronaldo.

142 de goluri şi 72 de pase decisive a semnat atacantul central în vârstă de 37 de ani pentru Manchester United, în 329 de meciuri oficiale. Dintre acestea, 24 de goluri şi 3 pase de gol au fost realizate doar în sezonul trecut, în toate competiţiile, în 38 de apariţii.

Cristiano Ronaldo a câştigat primul său Balon de Aur în 2008, când evolua la Manchester United. Ulterior, acesta a fost cumpărat de Real Madrid în 2009, pentru 94 de milioane de euro, unde a câştigat celelalte 4 Baloane de Aur şi 4 Ligi ale Campionilor din CV-ul său.  

  • Premier League se vede pe programele Prima Sport şi pe platforma PrimaPlay.ro din această vară!
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri