Ultima oră
George Vidican arbitrează meciul Poli Iaşi - Dinamo, de vineri, din Superligă George Vidican arbitrează meciul Poli Iaşi - Dinamo, de vineri, din Superligă
Edi Iordănescu a luat o hotărâre importantă! Cei doi jucători care nu vor fi prezenţi în Germania Edi Iordănescu a luat o hotărâre importantă! Cei doi jucători care nu vor fi prezenţi în Germania
Cristiano Ronaldo, suspendat după gestul obscen din partida cu Al Shabab Cristiano Ronaldo, suspendat după gestul obscen din partida cu Al Shabab
VIDEO | Petrolul - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 18:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. ”Lupii Galbeni” trag tare să ajungă în play-off VIDEO | Petrolul - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 18:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. ”Lupii Galbeni” trag tare să ajungă în play-off
VIDEO | FC Voluntari - FCSB, joi, de la 21:00, în direct, pe Prima Sport 1 şi online pe platforma PrimaPlay.ro

VIDEO | FC Voluntari - FCSB, joi, de la 21:00, în direct, pe Prima Sport 1 şi online pe platforma PrimaPlay.ro
VIDEO | Botoşani - Sepsi, astăzi, de la 16:15, în direct la Prima Sport 2! Covăsnenii forţează intrarea în play-off VIDEO | Botoşani - Sepsi, astăzi, de la 16:15, în direct la Prima Sport 2! Covăsnenii forţează intrarea în play-off

Şumudică a reacţionat după ce ar fi fost certat de başkanul lui Gaziantep. ”Nu înţeleg oamenii şi posibilele interese ascunse”

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 7 dec 2023
mail-share icon Email

Marius Şumudică a ţinut să dezmintă unele informaţii apărute în presa turcă. Conform tekspor.net, antrenorul român ar fi fost certat de başkanul echipei chiar în timpul zborului spre casă.

Motivul ar fi fost forma arătată de Gaziantep, care a pierdut ultimele două partide din campionatul Turciei.

Ajuns în România, Marius Şumudică a spus că nu este nimic adevărat şi că echipa sa stă foarte bine având în vedere obiectivul pe care îl are.

”N-am avut nicio discuţie cu ’başkanul’ în avion pe subiectul apărut în presă! Am evitat o perioadă foarte îndelungată să apar în vreun fel în mass-media, pentru că am preferat să mă concentrez pe munca mea de la Gaziantep, dar consider că astăzi e nevoie să lămuresc nişte informaţii false care au fost preluate, ca de obicei, foarte rapid şi prompt pe site-urile de la noi.

În primul rând, vreau să spun că n-am avut nicio discuţie cu ’başkanul’ în avion, după meciul cu Kasimpaşa, pe subiectul apărut în presă! Mi-am asumat un obiectiv, riscând chiar să plătesc o amendă. Am luat echipa la cinci puncte de primul loc retrogradabil şi acum sunt la 3 puncte de linia roşie!

Am venit la Gaziantep, cu inima deschisă, asumându-mi riscuri, anume plata unei amenzi în cazul ratării obiectivului, salvarea de la retrogradare! Pe un salariu pe care nu ştiu câţi antrenori l-ar fi acceptat… La această oră, când citesc aceste informaţii, suntem plasaţi perfect pentru atingerea obiectivului.

Când am venit la Gaziantep, echipa era pe ultimul loc, la 5 puncte în spatele primei echipe aflate peste linia retrogradării.

Acum, echipa are 3 puncte avans faţă de primul loc retrogradabil. Mai mult, într-un clasament întocmit de când am preluat echipa, Gaziantep se află pe locul 10. Astfel, chiar nu înţeleg de unde atâtea presiuni şi ’bombiţe’ aruncate.

Nu e prima oară când nu înţeleg oamenii şi posibilele interese ascunse care nasc asemenea subiecte”, a spus Marius Şumudică, conform digisport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri