Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Şumudică a reacţionat după ce ar fi fost certat de başkanul lui Gaziantep. ”Nu înţeleg oamenii şi posibilele interese ascunse”

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 7 dec 2023
mail-share icon Email

Marius Şumudică a ţinut să dezmintă unele informaţii apărute în presa turcă. Conform tekspor.net, antrenorul român ar fi fost certat de başkanul echipei chiar în timpul zborului spre casă.

Motivul ar fi fost forma arătată de Gaziantep, care a pierdut ultimele două partide din campionatul Turciei.

Ajuns în România, Marius Şumudică a spus că nu este nimic adevărat şi că echipa sa stă foarte bine având în vedere obiectivul pe care îl are.

”N-am avut nicio discuţie cu ’başkanul’ în avion pe subiectul apărut în presă! Am evitat o perioadă foarte îndelungată să apar în vreun fel în mass-media, pentru că am preferat să mă concentrez pe munca mea de la Gaziantep, dar consider că astăzi e nevoie să lămuresc nişte informaţii false care au fost preluate, ca de obicei, foarte rapid şi prompt pe site-urile de la noi.

În primul rând, vreau să spun că n-am avut nicio discuţie cu ’başkanul’ în avion, după meciul cu Kasimpaşa, pe subiectul apărut în presă! Mi-am asumat un obiectiv, riscând chiar să plătesc o amendă. Am luat echipa la cinci puncte de primul loc retrogradabil şi acum sunt la 3 puncte de linia roşie!

Am venit la Gaziantep, cu inima deschisă, asumându-mi riscuri, anume plata unei amenzi în cazul ratării obiectivului, salvarea de la retrogradare! Pe un salariu pe care nu ştiu câţi antrenori l-ar fi acceptat… La această oră, când citesc aceste informaţii, suntem plasaţi perfect pentru atingerea obiectivului.

Când am venit la Gaziantep, echipa era pe ultimul loc, la 5 puncte în spatele primei echipe aflate peste linia retrogradării.

Acum, echipa are 3 puncte avans faţă de primul loc retrogradabil. Mai mult, într-un clasament întocmit de când am preluat echipa, Gaziantep se află pe locul 10. Astfel, chiar nu înţeleg de unde atâtea presiuni şi ’bombiţe’ aruncate.

Nu e prima oară când nu înţeleg oamenii şi posibilele interese ascunse care nasc asemenea subiecte”, a spus Marius Şumudică, conform digisport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri