Ultima oră
Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România” Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România”
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | Deschidere de scor în Barcelona - PSG, în direct la Prima Sport 1! Borussia şi Atletico se întrec în ocazii, în direct la Prima Sport 2 LIVE VIDEO | Deschidere de scor în Barcelona - PSG, în direct la Prima Sport 1! Borussia şi Atletico se întrec în ocazii, în direct la Prima Sport 2
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României

Şumudică, misiune imposibilă la CFR Cluj? Răchită: "Dacă nu se fac investiţii, nu mai poate face performanţă. Sunt jucători blazaţi" EXCLUSIV

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 19 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20366938/1/sumudica-cfr.jpg

CFR Cluj este aproape de eliminarea din Europa League, după eşecul cu 0-4 la Belgrad cu Steaua Roşie, în manşa tur a play-off-ului. Campioana Ligii 1 are asigurat un loc în grupele Conference League, dar antrenorul Marius Şumudică este sub presiune. La emisiunea ‘Look Sport LIVE’ de la Look Sport+, Valeriu Răchită a declarat că sunt necesare transferuri importante la CFR Cluj pentru a face performanţă.

Clubul CFR Cluj a emis un comunicat prin care transmite că funcţia lui Marius Şumudică nu este în pericol, în ciuda eşecului dur cu Steaua Roşie Belgrad. În plus, conducerea campioanei Ligii 1 a anunţat că nu există niciun conflict între jucători şi antrenor.

"CFR este o echipă stoarsă. A stors-o Dan Petrescu, a venit Edi, a mai găsit nişte resurse, a câştigat campionatul. Dacă nu se fac investiţii, această echipă nu mai poate face performanţă. Nu poţi cu un asemenea lot să mergi pe trei fronturi, trebuie sânge proaspăt. Sunt anumiţi jucători blazaţi, fără foame de trofee. A rămas din coloana vertebrală a echipei de acum câţiva ani doar Arlauskis, fundaşii centrali Burcă şi Vinicius nu mai sunt, mijlocaşii centrali Djokovic şi Bordeianu nu mai sunt, Rondon şi Ţucudean nu mai sunt, iar Omrani nu mai e la nivelul dinainte.

Păcat că ne-a bătut cu 4-0 Steaua Roşie, o echipă modestă, de pluton. Au fost nişte greşeli de interpretare a fazelor şi de transmitere a balonului incredibile la Steaua Roşie Belgrad. Le-am făcut cadouri! Când am văzut primul gol, dacă eram jucător la CFR îmi rupeam legitimaţia a doua zi. La mijloc este problema, nu înţeleg ce caută Jonathan Rodriguez la CFR. Este un jucător mediu de Liga 1, nu e de cupele europene. Hoban, Camora, nu mai pot, trebuie făcută o schimbare", a spus Valeriu Răchită, invitat la emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

"Jucătorii se simt părăsiţi"

Şumudică şi-a criticat dur jucătorii după înfrângerea cu Steaua Roşie Belgrad şi a declarat că vina lui este minimă pentru eşecul din Serbia, întrucât fotbaliştii nu i-au respectat indicaţiile. Valeriu Răchită consideră că această abordare este greşită.

"L-am văzut pe Şumi dezamăgit, frustrat. Vorbeşte imediat despre plecarea lui, despre ofertele pe care le are. Nu ştiu dacă e normal să vorbeşti despre asta imediat după un meci, pentru că toată lumea e supărată acolo. Bineînţeles că deranjează astfel de declaraţii, nu doar pe conducători, ci şi pe jucătorii. Jucătorii se simt părăsiţi. Vestiarul e cel mai important, te poate urca sau te poate coborî ca antrenor", a mai spus Răchită.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele