Ultima oră
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 0-0, în direct pe Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 0-0, în direct pe Prima Sport 1! Echipele de start
A fost ales preşedinte al clubului FC Porto şi a pus capăt domniei lui Pinto da Costa, după 42 de ani A fost ales preşedinte al clubului FC Porto şi a pus capăt domniei lui Pinto da Costa, după 42 de ani
Gigi Becali vrea să îi fure fundaşul lui Hagi: „Semnează!” Gigi Becali vrea să îi fure fundaşul lui Hagi: „Semnează!”
O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea
Mesajul care sigur o va înfuria pe CSA Steaua! Ce a apărut pe contul oficial al celor de la FCSB, după câştigarea titlului Mesajul care sigur o va înfuria pe CSA Steaua! Ce a apărut pe contul oficial al celor de la FCSB, după câştigarea titlului
VIDEO | Poli Iaşi - UTA, astăzi, de la 18:15, în direct la Prima Sport 1! Moldovenii pot scăpa de „zona roşie” VIDEO | Poli Iaşi - UTA, astăzi, de la 18:15, în direct la Prima Sport 1! Moldovenii pot scăpa de „zona roşie”

Şumudică ”muşcă” din contestatari. Cum i-a taxat după replicile acide

Stranieri Publicat pe 22 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19625560/1/sumudica.jpg

Marius Şumudică e pe val în Turcia cu Gaziantep, după ce a ajuns pe locul 4. Antrenorul român nu a lăsat să treacă acest lucru neobservat şi i-a atacat pe toţi contestatarii care îi cereau plecarea în urmă cu câteva etape, când echipa era mai aproape de retrogradare şi nu câştigase de mai multe etape.

Avem o zi să ne bucurăm de victorie. Avem un meci de cupă în faţa noastră, o să-mi pregătesc echipa pentru el. Apoi avem o partidă cu Malatyaspor acasă. Să vedem ce se va întâmpla.

Când am ajuns prima dată aici, unii jurnalişti mă criticau. Doar echipa mea joacă cu un sistem 3-5-2 în campionat acum. Cu acest sistem, suntem pe locul 4. Le urez succes celor de la Denizlispor în următoarele meciuri. După ce am câştigat aici sezonul trecut, s-a crezut că am ajutat alte echipe, au apărut astfel de zvonuri, dar după acel meci am bătut celelalte echipe din zona retrogradării atât acasă, cât şi în deplasare”, a declarat Şumudică după victoria cu Denizlispor.

Gaziantep, echipa antrenată de către Marius Şumudică, a câştigat meciul din deplasare cu Denizlispor, scor 1-0, în etapa a 9-a din campionatul Turciei. Gaziantep are o serie de 8 meciuri fără înfrângere şi a urcat pe locul 4 în clasament.

Alex Maxim a fost titular la Gaziantep, fiind înlocuit în minutul 77. Alin Toşca a fost integralist şi a primit un cartonaş galben.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele