Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Şumudică, pus la zid după ce şi-a criticat jucătorii! Miriuţă: "N-ai voie să dai în jucători în halul acesta! Nu ştiu dacă mai intră în vestiar" EXCLUSIV

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 18 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20366596/1/sumudica.jpg

Marius Şumudică este sub mare presiune la CFR Cluj, după eşecul dur cu Steaua Roşie Belgrad, scor 0-4, în manşa tur din play-off-ul pentru grupele Europa League. Conducerea campioanei României şi fanii nu se mulţumesc cu calificarea în grupele Conference League. În direct pe Look Sport+, Vasile Miriuţă a condamnat discursul lui Şumudică după meciul din Serbia.

Şumudică şi-a criticat dur jucătorii după înfrângerea cu Steaua Roşie Belgrad şi a declarat că vina lui este minimă pentru eşecul cu 4-0.

"Nu-i nicio scuză pentru Şumudică! Jucători are! Niciodată nu faci aşa ceva, nu-ţi critici jucătorii niciodată după meci, la televizor. Îi critici în vestiar, dar ce a făcut el n-ai voie să faci. Cu jucătorii ăştia a câştigat cinci meciuri la rând în campionat şi e pe primul lor! Chipciu, pe care l-a dat afară, apoi l-a reprimit, a dat gol cu bosniecii, altfel erai afară din Europa. N-ai voie să dai în jucători în halul acesta! Cum să mai intri în vestiar... nu ştiu dacă mai intră. Vom vedea! Dar cum vei mai discuta cu Camora, Deac, Arlauskis, jucători care au câştigat trofee cu CFR.

Consider că Şumudică nu se pliază pe stilul CFR-ului şi îmi păstrez motivele. Cunosc clubul CFR, am antrenat doi ani acolo. Eram sigur că nu se pliază pe stilul lui cu jucătorii, clubul şi ca atmosferă", a spus Vasile Miriuţă, la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele