adplus-dvertising
Ultima oră
"Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău "Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău
FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie” FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie”
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ

”Sunt ceva probleme financiare”. Situaţie tot mai complicată pentru Toni Petrea de la etapă la etapă

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe sâmbătă, 17:27
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/21064089/1/petrea.jpg

FC Botoşani s-a impus pe teren propriu, cu formaţia Chindia Târgovişte, scor 1-0, în prima etapă din play-out-ul Superligii.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Mailat, în minutul 90.

Toni Petrea a ajuns la 7 partide la rând fără victorie. Tehnicianul celor de la Chindia este îngrijorat şi a vorbit şi despre problemele financiare de la echipă.

”Ei au marcat dintr-o fază pe care nu pot să o numesc ocazie. Sunt nemulţumit, pot să spun şi un pic îngrijorat pentru că nu reuşim să marcăm şi să adunăm puncte.

Trebuie să luptăm până la final.Asta e situaţia. O să luptăm până la final.

Sunt ceva probleme financiare, pe care nu pot să le ascund, jucătorii trebuie să intre pe teren şi să uite de aceste chestiuni. Nu am avut luciditate şi inspiraţie în faza de atac. Jucătorii şi-au dorit, dar atât am putut astăzi"
, a declarat Petrea, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri