Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

”Sunt la Milan şi mai am doi ani de contract”. Real Madrid, pe punctul să îl rateze şi pe Rafael Leao

Real Madrid Publicat de Daian Cutu pe 27 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20721116/1/acm.jpg

Real Madrid şi-a ratat principala ţintă pentru perioada de transferuri, Kylian Mbappe, care a semnat o nouă înţelegere cu PSG. Însă ”galacticii” au găsit alternativa pentru atacantul francez.

Este vorba despre Rafael Leao, jucătorul lui AC Milan, în vârstă de 22 de ani, ce poate ajunge în această vară pe ”Santiago Bernabeu”, dezvăluie Gazzetta dello Sport. Acesta a câştigat de curând campionatul în Serie A şi a avut un sezon senzaţional, portughezul a reuşit să marcheze de 14 ori şi să ofere 12 pase de gol, în toate competiţiile.

Madrilenii şi-au arătat interesul pentru atacantul lui Milan după aflarea veştii că Mbappe îşi va prelungi înţelegerea cu PSG, iar un lucru foarte interesant este faptul că parizienii s-au gândit tot la varianta de a-l achiziţiona pe Leao, în cazul în care ar fi plecat Kylian. Sursa citată anunţă că suma pe care o oferă ”galacticii” este de 120 de milioane de euro. Este greu de crezut că Milanul va refuza o ofertă atât de bună.

Fotbalistul lusitan ”a tăiat aripile” campioanei Spaniei şi a declarat că nu are de gând să plece de la AC Milan. El a punctat că are ambiţii mari la echipa pregătită de Stefano Pioli.

”Sunt la Milan şi mai am doi ani de contract. Sunt fericit că Maldini şi clubul mă consideră de neatins, mă simt ca acasă, dar momentan mă concentrez pe echipa naţională. Zvonurile despre Real Madrid şi viitorul meu mă fac fericit, dar picioarele mele sunt bine pe pământ.

Este o mândrie să lucrezi cu jucători cu multă experienţă, ei te ajută să creşti. Cât despre evoluţia mea, am plecat de tânăr de la Sporting la Lille. Poate lumea nu ştie, dar Ligue 1 este o ligă puternică, am evoluat.

Doi ani nu au trecut aşa cum mi-aş fi dorit, dar acum sunt mai matur şi mai încrezător, sezonul a decurs aşa cum mi-am dorit,pentru a face lucruri grozave în viitor. Vreau să fiu important în clubul meu şi în echipa naţională şi vreau câştigarea unei Cupe Mondiale”,
a spus actualul jucător al celor de la Milan, conform Sportmediaset.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele