Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

"Sunt opt milioane de euro, banii jos!". Florin Manea anunţă o ofertă concretă dintr-un campionat de top pentru Radu Drăguşin

Serie A Publicat pe 17 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20709390/1/rd.png


Radu Drăguşin (20 de ani) ar putea pleca de la Juventus în această vară. Florin Manea, impresarul tânărului fundaş, susţine că pe numele acestuia există o ofertă concretă de opt milioane de euro dintr-un campionat de top al Europei.
 
Împrumutat la Salernitana pe finalul sezonului 2021/2022, Drăguşin se va întoarce la Juventus în această vară, dar doar pentru ca Max Allegri să-l evalueze şi să decidă, apoi, care va fi viitorul său pe termen scurt. Cum şansele de a prinde un loc de titular sunt infime, Juventus are două opţiuni: fie îl împrumută din nou în Serie A pentru a acumula în continuare experienţă la nivel înalt, fie decide să-l vândă. În cazul celei de-a doua variante, Bătrâna Doamnă ar avea o posibilitate concretă.
 
Potrivit lui Florin Manea, un club care joacă în unul dintre cele cinci mari campionate ale Europei e gata să pună pe masă opt milioane de euro în fereastra de mercato din această vară:
 
"Am o ofertă acum, de 8 milioane de euro. Nu spun echipa. Sunt 8 milioane de euro, banii jos. Nu pot spune nimic, dar e o ţară puternică, din Top 5.
 
Îl vor cluburi cu bani. Înainte să semneze cu Juventus am avut 6 oferte scrise. Un scouter de la Monaco mi-a zis că România are un jucător care poate juca la nivel înalt. Acela e Drăguşin. Are 19 ani, are timp să fie mai mobil. Radu ştie ce are de făcut, sunt foarte mulţumit de el. La 19 ani are 20 de meciuri în Serie A.”, a spus fiul regretatului Nicolae Manea pentru gsp.ro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele