Ultima oră
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO
”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

"Sunt poveşti!". Oferta de zece milioane de euro pentru Cicâldău, negată de Victor Becali

Stranieri Publicat pe 12 mar 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20635154/1/victor-becali.jpg


Anunţul curajos al presei din Italia, conform căruia Sampdoria ar pregăti zece milioane de euro pentru transferul lui Alexandru Cicâldău (24 de ani), a fost dezamorsat rapid de Victor Becali, unul dintre impresarii internaţionalului român de la Galatasaray.
 
Într-o perioadă în care evoluţiile sale sunt contrastante, iar noul antrenor Domenec Torrent nu-i mai garantează locul de titular, despre Cicâldău se spune ba ca se îndreaptă spre Sampdoria, ba ca e un nume interesant pentru Atletico Madrid. În timp ce a doua variantă pare una de domeniul fantasticului, nici prima nu e una cu adevărat credibilă.
 
Victor Becali a vorbit despre presupusa ofertă a italienilor. Una care...nu ar exista! Asta pentru că trupa din Genova are probleme financiare şi, în niciun caz, nu se gândeşte acum la transferuri în valoare de zece milioane de euro, ci, mai degrabă, la salvarea de la retrogradare:
 
"Sampdoria trebuie să rămână întâi în Serie A! În plus, ei sunt un club cu mari probleme financiare. Sunt poveşti cu oferta de 10 milioane de euro pe care nu se ştie dacă o acceptă Galatasaray. Poţi să spui că s-ar interesa, se poate interesa, eventual împrumut cu opţiune obligatorie. Există acum şi această variantă", a declarat Victor Becali, pentru ProSport.
mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele