Ultima oră
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt

”Suntem într-un moment dificil”. Toni Petrea nu a mai câştigat cu Chindia Târgovişte de cinci meciuri

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 5 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/21044102/1/petrea.jpg

CS Mioveni – Chindia Târgovişte (2-0), partidă din runda a 29-a a SuperLigii României, s-a disputat azi, de la ora 13:00, în direct pe Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro. Golurile au fost marcate de Rusu (în minutul 34) şi Lixandru (în minutul 90+1).

Nicolae Dică a declarat că sunt trei puncte foarte importante, care ajută pe Mioveni să acumuleze puncte preţioase, în vederea bătăliei din play-out.

Cei de la Chindia au ajuns la cinci partide fără victorie, iar Toni Petrea s-a declarat dezamăgit de atitudinea elevilor săi.

 

”Un joc pe care trebuie să-l uităm foarte repede, din prisma atitudinii. La meciurile trecut am avut atitudine, acum am suferit din acest punct de vedere. Gazdele au ştiut să-şi urmărească scopul, l-au atins. Au ştiut să profite de o greşeală a noastră, deşi ştiam stilul de joc al Mioveniului.

Probabil că am crezut că suntem învingători înainte de a intra în teren. Noi am intrat mai relaxaţi în repriza a doua. Nu am avut luciditate. La duelurile unu contra unu am suferit. Dacă vom avea această atitutinde pe care am avut-o astăzi, vom avea mari probleme.

Nu am mai câştigat de cinci meciuri, suntem într-un moment dificil”
, răbufnit Petrea, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt