Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

Supărare în tabăra Farului după remiza cu CFR! Declaraţiile lui Larie: „Nu suntem mulţumiţi! Nu meritam să câştigăm”

Farul Constanta Publicat de Răzvan Cîrceag pe 19 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20643984/1/farul-constanta-cfr-cluj-play-off-liga-1-casa-pariurilor-19-03-2022-3.jpg

Farul Constanţa şi CFR Cluj au semnat o remiză albă, 0-0, în a doua etapă din play-off. Confruntarea din Casa Liga 1 a fost transmisă în direct pe Look Sport+ şi platforma online PrimaPlay.ro.

CFR a dominat teritorial, dar Farul a avut câteva ocazii foarte mari de a deschide scorul.

La final, Ionuţ Larie s-a arătat nemulţumit de prestaţia sa şi a colegilor săi cu CFR. 

„Nu suntem mulţumiţi pentru că e al treilea meci când nu marcăm. Noi avem acest obiectiv la fiecare meci. Am pierdut cu o echipă foarte bună care nu ne-a lăsat să ne facem jocul. Nici nu meritam să câştigăm. A fost un meci echilibrat, iar rezultatul este echitabil. Azi nu au fost inspiraţi nici atacanţii lor, nici atacanţii noştri.

Nu am mai făcut meciul bun din campionat, dar am reuşit să obţinem un punct. E o echipă căreia i se pun greu probleme şi în faţa căreia se câştigă foarte greu. Nu ştiu dacă locul trei e un obiectiv realizabil. Toate echipele sunt aproape de acelaşi nivel, de la CFR Cluj la FC Argeş. Pot apărea surprize.

Îl cunosc foarte bine pe selecţioner şi cu siguranţă dacă meritam eram convocat. Nu mă deranjează. Sunt bucuros că sunt sănătos şi că îmi fac datoria la club”, a declarat Larie. 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele